Prie vairo 0,7 promilės „įpūtęs“ E. Dragūnas: negėriau, galbūt čia dėl vaistų

  • Teksto dydis:

Sekmadienį prie vairo neblaivus vėl įkliuvo atlikėjas Egidijus Dragūnas, praneša „Reidas TV“.

Kaip teigiama, patikimi „Reidas TV“ šaltiniai pranešė, jog Selo kabrioletą pareigūnai sustabdė Klaipėdoje, Šilutės plente.

„Policija sustabdė kabrioletą, kurio vairuotojas prisistatė esąs Selas. Jam nustatytas lengvas girtumas – 0,7 promilės“, – rašoma „Reidas TV“ socialiniame tinklalapyje.

Įraše paminima, kad oranžinės spalvos kabrioletas pasižymėjo dar iki Klaipėdos likus 2-3 kilometrams.

„Pranešėjos teigimu, oranžinės spalvos kabrioleto vairuotojas kėlė sumaištį magistralėje – pavojingai manevravo, aplenkė moters automobilį ir staigiai stabdė prieš jį. Dabar žmogus, prisistatęs Selu, išvyko į ligoninę duoti kraujo“, – toliau situaciją pasakoja „Reidas TV“.

Portalas primena, kad tai ne pirmas kartas, kuomet atlikėjas pagaunamas girtas prie automobilio vairo. Dar 2015 metų gruodžio mėnesį sustabdžius atlikėjo vairuojamą automobilį jam buvo nustatytas 1,65 promilių girtumas. Tuomet E. Dragūnas keletui metų neteko teisės vairuoti.

Už nusižengimą, kuomet vairuotojui nustatomas didesnis nei 0,4 promilės girtumas, bet neviršija 1,5 promilės, numatoma bauda nuo 300 iki 450 eurų. Taip pat skiriamas teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 1 m. iki 1,6 m. 

Pats E. Dragūnas neigia vairavęs neblaivus, praneša 15min.lt.

„Tikrai negėriau, galbūt čia dėl vaistų... Naudojau tokius purškiamus vaistus į gerklę. Tikrai ne alkoholis“, – portalui 15min.lt sakė atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Idiotu tauta> Tiki kad bobute kaime milijonus prigrybavo, kad geles turgui pardavinedamas milijonus uzdirbo, tiki kad nuo vaistu pripude i alkotesteri..... TIKRAI IDIOTAI

Bobute

Bobute portretas
Nereiketu juokauti del to gudobeliu ekstrakto. Teko nevalgius isgerti, taigi apsisuko galva, pasirodo spirito pagrindu matomai gaminamas. Kai artistas Dimsa kalbejo, kad nuo sio ekstrakto, dabar tikiu. O as tai tik sauksta , jeigu daugiau? nebejuokinga.....

faktas

faktas portretas
visam pasaulYje roko dainininkai su savo siaubingo garso aparatŪra apkursta. Ne išimtis bus ir SELAS
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių