Prieš šventes klaipėdiečiai darbuojasi kumščiais

Ne visi Klaipėdos gyventojai didžiųjų metų švenčių laukia apgaubti ramybės ir susikaupimo.

Kai kurie įsivelia į konfliktus ir į darbą paleidžia kumščius. Pastarąją parą uostamiesčio policijos pareigūnams pranešta apie du incidentus, kurių metu nukentėjo žmonės.

Į Klaipėdos policijos pareigūnus kreipėsi 1980 m. gimęs vyras, ankstų penktadienio rytą nukentėjęs nuo visai nepažįstamo mušeikos.

Žmogus pasakojo, kad smurtautoją apie 5 valandą ryto sutiko netoli Žvejų g. ir Teatro g. sankryžos. Vyras pasakojo ėjęs kartu su draugais, kai prie kompanijos priėjęs apie 25 metų amžiaus vyras esą be priežasties trenkė nukentėjusiajam į veidą. Po smūgio žmogus pargriuvo.

Ligoninėje sužalotam vyrui nustatyta mušta veido žaizda, veido ir plaštakos sumušimas, nuskeltas dantis.

Į Klaipėdos policininkus penktadienį kreipėsi ir dar vienas nuo smurtautojų nukentėjęs vyras. Tiesa, jis su mušeikomis susidūrė kiek anksčiau.

1992 m. gimęs žmogus į nemalonų incidentą pateko beveik prieš savaitę -- ankstų gruodžio 14 d. rytą. Vyras pasakojo, kad apie 4.15 val. Taikos pr. esančiame bare jį sumušė du nepažįstami vyrai.

Smurtautojų auka tapusiam žmogui medikai diagnozavo viršutinio žandikaulio sumušimą. Policija pradėjo tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.


Šiame straipsnyje: muštynėskonfliktassumušė

NAUJAUSI KOMENTARAI

nesaugūs klaipėdiečiai

nesaugūs klaipėdiečiai portretas
ir čia viskas Klaipėdos centre, dar metai ir be peilio ar šautuva nebepraeisi

Vezdas

Vezdas portretas
Tai su draugais reikejo subaladoti ta "drasuoli". Ar draugeliai "tolerastai"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių