Policija pradėjo tyrimą dėl Gargžduose platinto skysčio su narkotikais

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo tyrimą dėl elektroninėms cigaretėms skirto ir, įtariama, narkotinėmis medžiagomis „papildyto“ skysčio platinimo.

Tyrimas atliekamas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Įtarimai pareikšti 20-mečiam vyrui, antradienį pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Gegužės 9-osios rytą policijos pareigūnas Gargžduose pastebėjo tris nepilnamečius, jų elgesys sukėlė įtarimų. Patikrinus juos, pas du nepilnamečius rasta pora elektroninių cigarečių, pora buteliukų su joms pildyti skirtu skysčiu ir augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos.

Tą pačią dieną, taip pat Gargžduose, dar vieno nepilnamečio gyvenamojoje vietoje, pareigūnai rado apie 30 įvairaus dydžio buteliukų su elektroninėms cigaretėms pildyti skirtu skysčiu.

Tą pačią dieną pareigūnai apsilankė ir 20-mečio vyro namuose Klaipėdos rajone. Čia buvo rasta dar daugiau nei 150 buteliukų su elektroninėms cigaretėms skirtu skysčiu. Įtariant, kad rastuose skysčiuose gali būti ir narkotinių ar psichotropinių medžiagų, jie perduoti ekspertams ištirti.

Vyrui pareikšti įtarimai dėl galimo neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Įtariamajam skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių