Po išgertuvių klaipėdietis pasijuto apvogtas

Į uostamiesčio policininkus kreipėsi vyras, supykęs, kad sugėrovė jį apvogė. Vyras parašė policijai pareiškimą ir nurodė įtariamosios asmens duomenis.

Šeštadienį pabudęs savo namuose, Taikos prospekte, klaipėdietis suprato, kad namuose nebėra viešnios, kurią išvakarėse jis parsivedė.

Atidžiau apžiūrėjęs namus jis suprato, kad moteris išėjo ne tuščiomis, ji pasinaudojo proga apšvarinti draugą.

Pareiškimo autorius nurodė piniginėje pasigedęs 140 eurų, namuose nebebuvo dviejų butelių brendžio ir dviejų pakelių cigarečių. Suskaičiavęs patirtus nuostolius, klaipėdietis žalą nurodė cento tikslumu – 160,98 eurų.

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo vagystės tyrimą, įtariamosios asmens duomenys jiems žinomi.

Ar viskas buvo būtent taip, kaip nurodė pareiškėjas, bandys išsiaiškinti su minima moterimi pabendrauti norintys tyrėjai.

Panašių nusikaltimų Klaipėdoje kasmet registruojama nemažai, kiekviena situacija būna vis kitokia. Kartais pareiškėjai vėliau atsiima skundą.

Klaipėdoje yra buvę atvejų, kai vyrus baruose medžiodavo moterys, o vėliau su bendrininkais apvogdavo jų butus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danguolė

Danguolė portretas
mažiau gerti reikia ir ištvirkauti,nebus problemų

:))))))))

:)))))))) portretas
pasijuto apvogtas...

Anonimas

Anonimas portretas
Už seksą pasiėmė , o ne apvogė.Matyt , prostitutę buvo parsivedes.Draugiškai būtų susimokėjes , būtų nieko nevogus.Kokiu tikslu vyrai vedas moteris į savo namus ir maži vaikai , manau žino.Užtai gerai pažystamą reikia parsivest , o ne iš gatvės.Va , tokiems šykštuoliams taip ir išeina.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių