Po eismo įvykio – blondinės paieškos

Vieno daugiabučio kieme mikroautobusiuko šoną nubrozdinusi jauna vairuotoja net nemirktelėjo ir nurūko savais kelias, nors jos manevrus ir įamžino vaizdo kamera. Nukentėjęs vairuotojas pabėgėlės nutarė ieškoti viešai prašydamas klaipėdiečių pagalbos.

26-erių "Opel Vivaro" savininkas Algirdas aplamdytą autobusiuko sparną aptiko penktadienio rytą.

Vaikinas netrukus kreipėsi į Panevėžio 25A namo bendrijos pirmininką ir peržiūrėjo visų šiame name esančių vaizdo kamerų įrašus.

"Paaiškėjo, kad kamera nufilmavo, kaip pilkos spalvos automobilis, įlenkęs mano mašinos sparną, nuvažiuoja. O jauna jo vairuotoja net neišlipo pažiūrėti, į ką atsirėmė. Peržiūrėjome visus įrašus ir išsiaiškinome, kad ši jauna blondinė yra užfiksuota išlipanti iš lifto mūsų namo laiptinėje", – situaciją komentavo nukentėjęs vairuotojas.

Nors įraše užfiksuota, kad eismo įvykis nutinka sausio 26-ąją apie 20 val., tačiau policija negali padėti vairuotojui. Įraše nematyti automobilio valstybinių numerių.

"Tik apžiūrėję įvykio vietą pareigūnai aptiko kelias pasišalinusio automobilio žibinto šukes. Iš jų spėjama, kad tai galėjo būti 1998 m. pagamintas "Audi A4". Pareigūnai pažadėjo tik tiek, kad išvydę aplamdytą automobilį mieste jį sustabdytų", – pasakojo Algirdas.

Mikroautobusiuko vairuotojas patyrė apie 200 eurų žalą.

"Jei mergina būtų užpildžiusi civilinio draudimo deklaraciją, išlaidas padengtų draudimas. Bet ji pasišalino iš eismo įvykio vietos", – apgailestavo vairuotojas.

Konsultuodamasis su policija, klaipėdietis teiravosi, ar jo automobilis stovėjo leistinoje vietoje.

"Išgirdau patikinimą, kad nieko nepažeidžiau. Mergina, norėdama apsisukti, manevravo taip, kad savo automobilio keleivio pusės galine dalimi kliudė mano mašiną", – pastebėjo vairuotojas.

Pasak pareigūnų, tai dažna situacija, kai tokio pobūdžio nusižengimą padarę vairuotojai puola sprukti.

"Tik ne visuomet pavyksta nufilmuoti tokį pabėgimą. Viliuosi, kad gal visuomenė padės atpažinti šią vairuotoją. Beje, mūsų kieme tai ne pirmas toks nemalonus nakties įvykis. Prieš kelerius metus kažkas degiu skysčiu apliejo automobilį ir jį padegė. Nors tą kartą padegėjo buvo kruopščiai ieškoma, jo policijai nepavyko sučiupti", – prisiminė gyventojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nubausti

nubausti portretas
ir perdažyti....:)!!!!!

M

M portretas
esu ir pats kelis nukentėjęs nuo tokio "hit and run" tipažo.. kartą dureles įlenkė, kartą bamperį nudrėskė.. Deja, mato atvejais aplink kamerų nebuvo :) Nuoširdžiai tikiuosi kad blondinė bus surasta ir griežtai nubausta.

Cha cha

Cha cha portretas
Blondinė ir dar vairuotoja.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių