Oro uoste sulaikytas septynerius metus policijos ieškotas šilutiškis

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Vilniaus oro uoste sulaikytas septynerius metus policijos ieškotas šilutiškis, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Oro uoste dirbę pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad orlaivyje yra nemalonumų su teisėsauga turintis 35 metų lietuvis.

Dokumentus tikrine VSAT pareigūnai nustatė, kad Šilutės rajono gyventojo paiešką prieš septynerius metus paskelbė Pagėgių policija. Jis įtariamas nusikaltimo padarymu.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam sostinės policijos konvojui.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 674 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir nusižengimų priežasčių ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Lietuvos kalbininkam reikėtų susirūpinti Lietuvoje esamų firmų pavadinimais ne lietuviškais.Tai svarbu o ne komentarai.Lietuvybė dingsta iš Lietuvos o slėkų ieško komentaruise.Firmų mašinos Lietuvoje važibėja reklama anglų kalba parašyta.To nemato kalbininkai,kalbos kontrolės tarnyba,nors už tai gauna atlyginimą.

Psichol.

Psichol. portretas
Kalbos ,rašybos klaidų komentaruose nereikėtų ieškoti ,nes ne tam jie rašomi.Lietuvių kalba nyksta,dings ji teisinga.Nejaugi neaišku,kad būtinoji kalba dabar yra Lietuvoje ,Anglų kalba.Ar svarbu kaip parašai,svarbu kad suprastu ką nori pasakyti.O gerai parašyti greitai ir mokančiam labai sunku ,nes iškraipo tekstą autimatiškai,taisau,taisai ,nusibosta ir paleidi į viešuną.Kas supras ką parašei gerai,jeigu ne ir nieko neatsitiks.Tai va ,kokos komentarų rašymas gaunasi.Ne visi nemoka rašyti,daugumai vistiek ,nes sąmoningai sudaromos sąlygos tokios ,kad atrodytų jog beraščiai rašo.

Ei tu, "kalbininke",

Ei tu, "kalbininke", portretas
pirmiau savo gramatines klaidas išsitaisyk!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių