Neringos pareigūnai operatyviai surado dešimt pavogtų dviračių

  • Teksto dydis:

Neringos policijos pareigūnai itin operatyviai surado visus 10 pastarosiomis dienomis kurorte pavogtus dviračius.

Per praėjusį savaitgalį Neringos mieste ilgapirščiai nugvelbė dešimt dviračių.

Kaip praneša policija, intensyviai vagystes tyrę pareigūnai, gavę informacijos, praėjusį sekmadienį, liepos 12 d., miške, netoli Purvynės gatvės, Nidoje, aptiko tris paslėptus, kaip įtariama, vogtus dviračius. Pareigūnai spėjo, kad vagys turėtų grįžti jų pasiimti, todėl ėmėsi neatidėliotinų veiksmų.

Liepos 15 d., apie 2 val. nakties, Purvynės gatvėje pareigūnai sustabdė krovininį automobilį „Renault  Trafic“, kuriame buvo rasti dar du, kaip įtariama, vogti dviračiai. Automobilį vairavęs 1991 m. gimęs vyras ir kartu važiavusi 1990 m. gimusi moteris uždaryti į areštinę.

Tęsdami dviračių vagysčių tyrimą, apklausę liudytojus ir atlikę kratą viename buvusios garažų bendrijos pastate Purvynės gatvėje, rūsyje pareigūnai aptiko dar penkis, kaip įtariama, vogtus dviračius.

Sulaikytiesiems vyrui ir moteriai dėl vagysčių pareikšti įtarimai. Jie yra anksčiau teisti, vyras – ne vieną kartą. Ikiteisminis tyrimas – tęsiamas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Pylė purvą ant "kito kranto" gyventojų, pasirodo savi dviračius skolinosi:))) Tylu.

Vardas

Vardas portretas
buna kad uz tokius dalykus zmones prie teismo palaukia, suzino kas per mordos ir vakare skersgatvyje plaktuku kaukoles sutrupina. tad nevokit mielieji degradai...

Bobule

Bobule portretas
Mieloji tautiečiai,bet durni,rado,kur vogt
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių