Neblaivių sutuoktinių konfliktas baigėsi įsikišus policijai

Sutuoktinių konfliktas baigėsi policininkų įsikišimu. Vieną sutuoktinių policininkai išsivežė į policijos komisariatą, naktį jis praleido nejaukioje areštinės kameroje.

Pirmadienį prieš 19 val. policijos pagalbos prireikė 31 m. moteriai, ji skundėsi buvusi sumušta vyro.

Pareigūnai bute rado 40 m. vyrą ir policiją iškvietusią jo žmoną. Abu sutuoktiniai buvo neblaivūs. Alkoholio matuokliu vyrui konstatuotas 1,38 prom. girtumas, jo žmonai – 2,85 prom.

Ar jie girtavo drauge, neaišku. Vaikų poros namuose incidento metu nebuvo.

Pasirodo, vyras ir žmona susipyko, o vyras nerado kitų argumentų įrodyti savo tiesą, kaip kelis kartus suduoti moteriai į petį.

Kodėl sutuoktiniai susipyko, tą patį vakarą išsiaiškinti nepavyko, jie buvo pernelyg girti ir įsiaudrinę.

Tikėtasi, kad prablaivėję abu galės ramiai paaiškinti įvykio aplinkybes.

Prieš mėnesį vieno Klaipėdos apygardos prokuratūros prokuroro šeimoje taip pat lankėsi policininkai, tačiau vyras tąkart nebuvo gabenamas į areštinę. Kaip teigė policininkai, atvykę į namus, jie smurtautojo nerado, gal todėl moteris iš ligoninės, kur jai buvo suteikta pirmoji pagalba, grįžo namo.

Jeigu smurtautojas toliau nebekelia grėsmės, supranta, ko pareigūnai iš jo reikalauja ir nelieka namuose, išeina kitur, į areštinę jo gali ir nevežti.

Dažniau į policijos areštinę patenka girti ir agresyviai nusiteikę asmenys. Pastarojo meto statistika rodo, kad realaus fizinio smurto šeimose mažėja.


Šiame straipsnyje: sutuoktinių konfliktaspolicijapagalba moterimssumušta moterisGirtavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mari

Mari portretas
Mažiau gert reik,paskui prasideda problema.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių