Naktį plėšikas aukos tykojo stadione

Sekmadienį, apie pusė trijų nakties, Palangoje pro mokyklos stadioną kelią namo trumpinusią merginą užpuolė plėšikas. Po grumtynių ryžtinga mergina vijosi užpuoliką ir jai pavyko atgauti dalį pagrobto turto.

Sekmadienį apie 2.30 val., Palangoje, Sodų gatvėje, link namų pro vidurinės mokyklos teritorijoje esantį stadioną ėjusią merginą užpuolė nepažįstamas vyras.

Užpuolikas sugriebė auką už plaukų, parvertė ant žemės, spyrė į pilvą, trenkė jos galvą į žemę, tada, pačiupęs jos rankinę ir telefoną, pradėjo bėgti.

Mergina atsistojo ir ėmė jį vytis, plėšikas rankinę bei telefoną pametė, tačiau rankinėje nebebuvo piniginės su asmens dokumentais ir grynaisiais pinigais.

Piniginės vertė – 80 eurų. Iš viso padaryta 101 euro žala. Pradėtas plėšimo tyrimas.

Tai jau antras atvejis per pastarąsias kelias dienas, kai žmonės nuo plėšikų bandė apginti savo turtą.

Penktadienį po vidurdienio į 85 metų senolio namus laidiniu telefonu Klaipėdoje, Rumpiškės g., paskambino nepažįstamas vyriškis, kuris prisistatė policijos finansinių nusikaltimų tyrimų tyrėju.

Jis informavo, kad į klaipėdiečio butą netrukus atvyks policijos pareigūnas nufotografuoti turimų galbūt padirbtų pinigų, paims paaiškinimą.

Neilgai trukus pas vyrą atvyko vienas neuniformuotas vaikinas, neprisistatė, policijos pažymėjimo neparodė.

Buto savininkas vaikinui leido nufotografuoti pinigus – 1150 eurų. Vaikinas, pagriebęs juos nuo stalo, bandė pabėgti iš buto.

Senolis stengėsi jį sulaikyti, abu susistumdė. Įtariamasis pabėgo. Pareiškėjas laiptinėje ant žemės rado 800 eurų, dar 100 eurų rado jo kaimynas.

Įtariamojo požymiai: amžius apie 18–20 metų, vidutinio kūno sudėjimo, ūgis apie 170 cm, plaukai trumpi tamsoki, kalbėjo lietuviškai. Buvo apsirengęs tamsiai mėlyna striuke. Pradėtas plėšimo tyrimas.


Šiame straipsnyje: plėšikasPalangaužpuolimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
dirbti nenori, tik uliavoti už kitų svetimų ir savų pinigus....

taip

taip portretas
Gaila, kad vis pasitaiko lengvatikių...Negali kaltinti pagyvenusio žmogaus, jis net nesuvokia, nors amžių baigia, kad gali būti tokių išgamų....

To to milijonieriui

To to milijonieriui portretas
O tu pavydi kad nesusitaupai neskaiciuok svetimu pinigu
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių