Kretingos rajone laužavietėje rastas sudegintas gyvūnas

Kretingos rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Pretekstu tam tapo laužavietėje rasta šuns gaišena.

Klaipėdos apskrities policijos duomenimis, laužavietė rasta pievoje Padvarių kaime.

Klaipėdos apskrities policijos atstovė spaudai Andromeda Grauslienė informavo BNS, kad laužavietėje matyti kailio ir kaulų fragmentai, detaliau, koks tai buvo gyvūnas, tirs ekspertai.

Tyrimas pradėtas šeštadienį. Kada ir kas rado laužavietę su gyvūno dalimis, nepranešama. Galima tik spėti, kad tai penktadienį Padvariuose kilusios nelegalių šunų veisėjų demaskavimo akcijos dalis. Gali būti, kad įtariama žiauriu elgesiu šios veisyklos savininkė ar jos draugas galėjo sudeginti vieną savo augintinių.

Savaitgalį įvairiose ne tik Kretingos, bet ir Tauragės rajono vietose savanoriai rado kelias patalpas, kur šunys buvo laikomi ankštuose narvuose, be vandens. Esama spėjimų, kad dalis šių gyvūnų galėjo būti pavogti iš šeimininkų ir laikomi veisimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bausmė

Bausmė portretas
Reikėjo tik vienos energingos moters, pasigedusios savo augintinio, kad paviešinti žiaurų elgesį su gyvūnais. Nejaugi niekas nežinojo ar nematė, kaip kankinami gyvūnai. Nepateisinamas, amoralus elgesys išgamų, nevertų žmogaus vardo. Bausti pačiomis griežčiausiomis bausmėmis už gyvūnų vagystes ir kankinimą.

Rytas

Rytas portretas
Patyliu kas vyksta Lietuvoj!!! Iki gyvos galvos jiems linkiu.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar kudikis jau gyvunu patapo?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių