Klaipėdos rajone prie vairo sėdo girta Lietuvos kariuomenės specialistė

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Klaipėdos rajone Lietuvos kariuomenės specialistė automobilį „Peugeot 508“ vairavo neblaivi.

Kaip pranešė policija, apie 15.16 val. gautas pranešimas, kad Kalotės kaime įvyko eismo įvykis.

Atvykus į įvykio vietą policijos pareigūnai nustatė, kad automobilį „Peugeot 508“, vairavo neblaivi (2,63 prom.) Lietuvos kariuomenės specialistė, gimusi 1981 m. Per eismo įvykį žmonės nenukentėjo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo. Tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramiai

Ramiai portretas
Tai buvo būsima savanorių pajėgų kažkurios rinktinės vadė.

patriotas

patriotas portretas
o per landzbergiu ziniasklaida pildavo propoganda,kad tik rusai girti ukrainoj skalbimo masinas ardo,,,o cia lietuvoj pilotai girti,mentai girti,kariskiai girti,,,kas savaite,kaip cia suprasti?

Kai

Kai  portretas
paskaitai žiniasklaida tai kiekvieną savaitę praneša apie girtus kariškius kurie vairavo transporto priemones, susidaro toks vaizdas kad Lietuvos kariuomenėje tarnauja vien alkoholikai ir girtuokliai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių