Klaipėdos rajone likviduotas naminukės bravoras

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Klaipėdos rajone surastas ir likviduotas naminės degtinės bravoras. 

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 14.43 val. Šilutės rajono pareigūnai, vykdydami atliekamo tyrimo veiksmus, apsilankė Balsėnų kaime esančioje sodyboje. Ūkiniame pastate jie pastebėjo veikiantį įrenginį, galimai skirtą naminei degtinei gaminti. Apie radinį nedelsiant buvo informuoti Klaipėdos rajono pareigūnai, kurie sodyboje atliktos kratos metu dar rado apie 150 litrų į įvairias talpas supilstytos galimai naminės degtinės, apie 1,5 t. raugo, įtariama, skirto naminei degtinei gaminti.

Gyvenamosiose patalpose buvo rasta ir augalinės kilmės žalsvos spalvos galimai narkotinės medžiagos bei 47 pakeliai kontrabandinių cigarečių.

Dėl įvykio šaukimas atvykti į apklausą įteiktas 1975 metais gimusiam vyrui. Kaip įtariama, naminei degtinei gaminti skirta įranga buvo išmontuota ir konfiskuota, raugas – utilizuotas.

Pareigūnai pradėjo tyrimą. Už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimą, laikymą, gabenimą ar realizavimą, anksčiau teistam vyrui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis ir administracinė teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

22 bt kaimynė

22 bt kaimynė portretas
Naminę degtinę- šūdynę ,negaliu kitaip pavadinti. Kad žinotų tie geriantieji kaip ir iš ko ji yra gaminama,gal praeitų ir noras gerti. Kai gamina miške,krūmuose ,tai niekam nesmirda ir niekas nesupranta kaip ją išgavo. Mes,kaimynai visi šalia gyvenantys galime pasakyti iu ko jį atsiranda. Nes smirdi visur ,persmelkė visas sienas. Nebeįmanoma ištverti tų šlykščių kvapų. Vieną dieną rūgsta tarkuotos bulvės,kitą dieną rūksta tikras šūdas. Trečią dieną raugina kažkokias atliekas su perkepinto aliejaus kvapais. Ta gamyba vyksta nepertraukiamai,kad nepritrūktų nešasi iš konteinerio šiukšlių maisto. atliek

Tagis

Tagis portretas
baisu, gerai kad laiku operatyviai likvidavo ir nė vienas pareigūnas nenukentėjo nuo alhogolio garų, sunkus ir varginantis darbas bet jeigu su meile ir atsidavimu atliekama tai labai didelė garbė tokiam darbe gelbėti tautą ir alhogolio ištroškusius gyventojus.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai.laimė.metūros Ližiokams.....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių