Klaipėdoje – girto vyro smurtas prieš besilaukiančią moterį

Sugyventinių konflikto malšinti atskubėję policininkai tapo dar didesniais neblaivaus vyro įtūžio taikiniais. Net tramdomas antrankiais vyras nenurimo ir apgadino policijos automobilį.

Į butą I. Simonaitytės gatvėje pareigūnai išskubėjo vėlų trečiadienio vakarą, 23.15 val. Pagalbos reikėjo 33 metų moteriai, prieš kurią smurtavo porą metų jaunesnis sugyventinis.

Konfliktas buvo rimtas, į įvykio vietą skubėjo ir greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas.

Dėl patirtų sužalojimų moteris buvo išvežta į ligoninę. Ji, beje, tą vakarą buvo ragavusi alkoholio. Nukentėjusiajai nustatytas 0,42 prom. neblaivumas.

Įvykio vietoje buvo akivaizdu, kad du policininkai šioje situacijoje nesusitvarkys, smurtu įtariamas vyras agresyviai elgėsi ir atvykus pareigūnams. Policininkams teko kviesti pastiprinimą.

Kai atvažiavo dar du pareigūnai, jiems reikėjo bendrauti su neblaiviu vyru, o jų kolegos bendravo su smurto auka. Policiją kvietę kaimynai teigė, kad mušama moteris laukiasi kūdikio.

Moters sugyventiniui buvo nustatytas 1,02 prom. neblaivumas. Vyras nenustygo savame kailyje – jo išpuoliai buvo sunkiai tramdomi.

Nepaisant to, pareigūnai surakino jo rankas antrankiais, įkišo į tarnybinį automobilį ir išgabeno į policijos komisariatą.

Vežamas vyras vis dar nenurimo: spardė duris, daužėsi, rėkavo. Kai ekipažas atvyko į komisariato kiemą Kauno gatvėje, paaiškėjo, kad pakeliui sulaikytasis apgadino tarnybinės transporto priemonės sulaikymo patalpos durų stiklą.

Be to, dėl jo veiksmų užstrigo antrankių užraktas, atrakinti rakteliu jo nebuvo įmanoma. Policininkai išsikvietė ugniagesius gelbėtojus, antrankius teko nupjauti.

Bet ir tada sulaikytasis nenurimo. Naktį jis praleido areštinės kameroje. Kad būtų ramesnis, jam teko išbandyti ašarinių dujų poveikį.

Miesto policijos komisariate pradėtas ne vienas ikiteisminis tyrimas dėl šio incidento. Pirmiausia, vyras tapo įtariamuoju byloje dėl smurto artimoje aplinkoje, be to, jo laukia atsakomybė už policijos turto sugadinimą.

Šiemet į minėtos poros namus pareigūnai dėl smurto artimoje aplinkoje buvo kviečiami keturis kartus. Kuo baigėsi ankstesnis ikiteisminiai tyrimai, nepranešama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena

elena portretas
tai tik sugyventinis ko gyveno ir dar laukesi kudikio ir pati nesventa buvo isgerusi ir budama nescia

Tvaryna

Tvaryna portretas
Ot pydaras gnoinas.

Lauris.R

Lauris.R portretas
Koks policijos turtas ten parazituojančių darinių prasmirdusiu turtas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių