Klaipėdoje siautėja vandalai: vėl niokoja automobilius

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje vis atsinaujina pranešimai apie vandalų apgadintus automobilius. 

Antradienį Klaipėdos miesto policija gavo pareiškimą, kad Šilutės plente, iš chuliganiškų paskatų apgadintas automobilio „Citroen C3“ priekis, sulaužytos priekinės grotelės, sulaužytas priekinis bamperis ir priešrūkinio žibinto apdaila, sulankstytas priekinis kairės pusės sparnas. Vandalai į vidų nepateko ir nieko nepavogė.

Bendra žala – apie 800 eurų. 

Taip pat pranešta apie dar vieną incidentą lapkričio 23 d. Šilutės plente, esančių garažų bendrijos teritorijoje.

Automobilio savininkas, atvykęs prie jam priklausančio automobilio „VAZ-210111“ pastebėjo, kad yra išdaužtas priekinis stiklas, sulankstytas variklio, bagažinės dangtis bei sulankstytas stogas ir dešinės pusės priekinės keleivio durelės.

Padaryta žala įvertinta 500 eurų.

Abiem atvejais pradėti tyrimai dėl turto sugadinimo ar sunaikinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daiva

Daiva portretas
Pertvarka policijoje -nieko gero neatnešė. Anksčiau bent jau prie didžiųjų centrų galėdavai pamatyti policijos ekipažus o dabar -nebent centrine gatve važiuojančius.Todėl chuliganai labai ramūs,nes žino -su mašina -judėjimas ribotas. o pėsčiomis patruliuojančių policininkų -jau nuo neatmenamų laikų nesimato.Taigi visos sąlygos veikti tokioms gaujoms.Ir visa tai iš neturėjimo ką veikti.Jeigu vaikai būtų organizuotose veiklose-problemų su jais būtų žymiai mažiau.

^^<>^^

^^&lt;&gt;^^ portretas
Jei auto sustatyti ant šaligatvių ir trukdo vaikščioti, kodelgi nepasportavus...

Spėju

Spėju portretas
Spėju, jog tai SELO gerbėjai. Nes mačiau jų nuožmius, bukus, veidus, jidms einant į priedurnio koncą.. tokie koncai " puikiai" auklėja jaunimą
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių