Klaipėdoje patikrinimui sustabdžius automobilį rasta, įtariama, narkotinių medžiagų

Klaipėdoje patikrinimui sustabdžius automobilį buvo rasta, įtariama, narkotinių medžiagų, trečiadienį pranešė Policijos departamentas.

Antradienį, apie 22 val., Klaipėdoje, Naikupės gatvėje, patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Renault Megane“, vairuojamas 1981 metais gimusio vyro, kartu vyko 1983 metais gimęs vyras.

Pas vyrus ir automobilyje rastas sulankstytas popieriaus lankstinukas, kuriame buvo baltos spalvos milteliai, plastikinis indelis su baltos spalvos milteliais, 14 plastikinių paketų su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

1981 metais gimęs vyras pasišalino, o 1983 metais gimęs vyras uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

narko

narko portretas
morganos šutvė

Klaipēdietē

Klaipēdietē portretas
Tai reikējo abu sulaikyti kam viena paleido ,juk bendrininkas.Taip ten prie maximos tas visas trušas prekiaujamas čigonu ir kitu asmenu,netgi maximoj ,kai kurie darbuotojai dirbantys ,turi ryši su jais padeda slēpti jiems tuos trušius ,taip ten verda gyvenimas.Apie tai pasakojo ten pradirbusi 10 metu moteriškē.Galētu ten apsilankyti tas kas atsakingas už narkotines medžiagas.Anonimas,Gal teisēsaugai bus tai aktualu.

Va todel

Va todel portretas
civilizuotose salyse negalimi jokie "patikrinimai" be orderio ir dvieju kviestiniu liudininku! Nes negali zinoti,ka pas tave "ras",vardan ataskaitu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių