Už antausį policininkui girtas vyras „užsidirbo“ bylą

Policininkų darbas ir pavojingas, ir sunkus. Tuo antradienį vakare uostamiestyje įsitikino 27-erių pareigūnas, vykdydamas savo tiesiogines pareigas.

Apie 21 val. policijai buvo pranešta apie Birutės gatvėje, viešoje vietoje bjauriai besielgiantį vyrą. Pagalbos telefonu paskambinusi moteris teigė, kad kažkoks vyras lauke viešai šlapinasi.

Pareigūnai neužtruko ir atskubėjo į nurodytą vietą. Moteris bedė pirštu į girtą kieme stoviniuojantį vyrą.

Pareigūnai panoro su juo pasikalbėti, bet šis iškart buvo nusiteikęs agresyviai.

Jie nusprendė sulaikyti pažeidėją ir oficialiai pradėti administracinę teiseną. Bet akivaizdžiai įkaušęs vyras nesileido sulaikomas ir aktyviai pasipriešino.

43 metų vyras smogė jaunam policininkui į veidą ir taip „užsidirbo“ dar ir baudžiamąją bylą.

Pareigūnas gydomas ambulatoriškai, smūgis, nors ir buvo stiprus, bet smarkiai vaikino nesužalojo, tačiau dėl pasipriešinimo pareigūnui ir fizinės jėgos panaudojimo prieš jį kaltininkui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Šioje byloje kaltininko atsakomybę sunkins tas faktas, kad vyras įvykio metu buvo girtas, jam nustatytas 1,69 prom. neblaivumas.

Incidentas baigėsi taip, kaip ir turėjo baigtis – agresyvus, girtas vyras atsidūrė areštinės kameroje. Ten jis gali būti laikomas dvi paras.

Klaipėdos miesto policijos pareigūnams šio asmens pavardė gerai žinoma, jis yra pasižymėjęs ne tik chuliganišku elgesiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Grybas

Grybas  portretas
Gavo mentas per zanduka ir apsimyzo dar ir pasodins zmogeli, o Tauragės prievartautojas vaikšto laisvej, alio aukštas ir gražus kur ta gerovės valstybė??
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių