Ilgapirščiai pavogė „Porsche“ žibintus ir ženklą

Savaitgalio išvakarėse pajūryje siautėjo vagys. Ilgapirščių grobis: piniginė, rankinė, mobiliojo ryšio telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir automobilio „Porsche Cayenne“ žibintai.

Vagių auga tapo 34 metų vyras, kuris ketvirtadienio popietę užmigo ant Jono Kalnelio. Nukentėjusysis nurodė, kad snaudulys jį suėmė, nes išgėrė alaus.

Pabudęs miegalius nerado rankinės, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas, kiti daiktai. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 180 eurų.

Penktadienio rytas nemaloniai pasidėjo automobilio „Porsche Cayenne“ savininkui. Vagys pavogė automobilio, kuris stovėjo Birutės gatvėje, priekinio bamperio apdailos detales, abu priekinius žibintus ir ženklą. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 2 tūkst. eurų.

Į policiją kreipėsi ir parduotuvės, esančios Taikos prospekte atstovai. Antradienį jie pasigedo aštuonių mobiliojo ryšio telefonų ir šešių planšetinių kompiuterių. Nuostoliai įvertinti 4,8 tūkst. eurų.

Ilgapirščių aukomis tapo ir poilsiautojai. Penktadienio rytą apie 7 val. 44 metų jonaviškis, kuris buvo apsistojęs namelyje, esančiame Šventojoje, Prieplaukos gatvėje, neberado rankinės, kurioje buvo 430 eurų ir mobiliojo ryšio telefonas. Vagių padaryta žala siekia 1,18 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KamLiaLia

KamLiaLia portretas
Taip ir rasykit - vagys. O Dar geriau - sup*sti vagys. Delfi drasiai parase apie 'shudmaisi', tai kam kuklintis? :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių