Girto vyro nuotykiai Klaipėdoje atsirūgs nuobaudomis

Keistų įvykių virtinė verčia Klaipėdos pareigūnus įtarti, kad smarkiai apgirtęs vyras trečiadienio naktį vairuodamas mašiną patyrė kelias avarijas ir sukėlęs triukšmą pažadino savo kaimynus.

Tą naktį, apie 1.40 val., Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai sulaukė vieną po kito sekusių pranešimų apie avariją patyrusį automobilį ir viešąją rimtį trikdantį vyrą. Kaip netruko paaiškėti, šie įvykiai susiję.

Tąnakt Palangos plentu ir Liepų gatve važiavę žmonės suprato, kad mato neseniai įvykusios avarijos pėdsakus ir pranešė apie tai policijai.

Ties įsukimu iš Palangos plento ant važiuojamosios kelio dalies gulėjo automobilio bamperis, ant kelio buvo pažirusios automobilio nuolaužos. Buvo akivaizdu, kad kažkokia mašina rėžėsi į kelio ženklą.

Įvažiavę į Liepų gatvę ties miesto pradžią skelbiančiu užrašu policijai paskambinę žmonės pamatė stovintį automobilį „Volkswagen Golf“. Jo priekis buvo sugurintas, be bamperio ir valstybinio numerio.

Kai policininkai atvažiavo apžiūrėti avariją patyrusio automobilio, juos pasiekė žinia, kad netoliese, Ragainės gatvėje, kažkoks girtas vyras daužo ir spardo laiptinės duris.

38-erių vyras, gyvenantis tame name, buvo visiškai girtas ir nusiteikęs agresyviai. Paaiškėjo ir dar viena aplinkybė – pasirodo, sudaužytas automobilis Liepų gatvėje yra jo. Susikalbėti su neblaiviu žmogumi policininkams buvo nelengva. Vyras koneveikė pareigūnus ir nesileido tikrinamas alkoholio matuokliu.

Vis tik policininkai sugebėjo apčiupinėti jo kišenes ir vienoje jų rado sudaužytojo „Volkswagen Golf“ raktelius.

Kadangi įkalbėti vyrą pūsti į alkotesterį nepavyko, policininkai nuvežė įtariamąjį į ligoninę paimti kraujo mėginį girtumui nustatyti. Pasak liudininkų, ir čia jis bjauriausiais žodžiais koneveikė visus aplinkui ir neleido paimti kraujo.

Tik gilią naktį šis klaipėdietis atsigulė poilsio, tiesa, jis miegojo ne savo, o areštinės lovoje.

Tąnakt paaiškėjo dar viena aplinkybė. Miesto gatvėse patruliuojantys pareigūnai remontuojamoje Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedinėje sankryžoje naktį rado pamestą automobilio valstybinį numerį. Tai buvo to paties „Volkswagen Golf“ numeriai. Galima įtarti, kad šioje vietoje mašina taip pat buvo atsitrenkusi į kažkokią kliūtį.

Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo neblaiviam. Įdomu, ar įtariamasis ras būdų įrodyti, kad tąnakt būdamas girtas jis nevairavo mašinos, kuri kelis kartus sukėlė eismo įvykį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių