Daugiabučio kieme Klaipėdoje apibraižyti trys automobiliai

Dar trys klaipėdiečiai turės vargo dėl subraižytų mašinų. Mašinų apgadinimo atvejį ėmėsi tirti policininkai.

Ketvirtadienį Gedminų gatvėje gyvenantis žmogus pamatė, kad jo automobilis "Opel Astra" apgadintas. Kažkas aštriu daiktu perrėžė mašinos vienos pusės dureles, galinį sparną ir priekinių durelių langą.

Žmogus tądien 18.30 val. iškvietė policiją ir parodė pareigūnams apgadintą savo mašiną. Patirtą nuostolį jis įvertino 400 eurų.

Policininkai užfiksavo įvykį ir atkreipė dėmesį, kad nuo piktavalio rankos nukentėjo ne tik pareiškėjo automobilis.

Panašiai buvo apibraižyti dar du – "Seat Altea" ir "Škoda".

Pareigūnai bandė susisiekti su jų savininkais, bet į skambučius niekas neatsiliepė. Tikėtina, kad apie nuostolius nukentėjusieji praneš vėliau.

Kas ir kodėl Klaipėdoje braižo automobilius, galima tik spėlioti. Miesto policijos komisariato pareigūnai tikina, kad kaskart panašiai elgiasi vis kiti asmenys, vieno patologiško automobilių niokotojo nėra.

Kaip paprastai, keliamos kelios versijos. Galbūt mašinas subraižė išdykaujantys vaikai. Galbūt tai kokio nors pikto kaimyno kerštas. O gal taip automobilių savininkams kas nors siunčia žinią, kad mašinos trukdo pėstiesiems.

Kad ir kaip būtų, motyvai niokoti svetimą turtą – nepateisina tokio poelgio, už tai gresia baudžiamoji atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chi

Chi portretas
Prieš keletą metų ir mums taip buvo.., pats mačiau kaip trys berniukai ėjo palei mašinas ir tikrino benzino bakelių sandarumą. Vienas iš jų su vinimi prarėžė iš eilės kelių mašinų šonus..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių