Chuliganai suniokojo klaipėdiečio statomą tvorą

Ilgapirščiai uostamiestyje nesnaudžia. Klaipėdos policija penktadienį pradėjo ikiteisminį dėl klaipėdiečio turto sugadinimo.

Į pareigūnus kreipėsi Paryžiaus Komunos gatvės gyventojas. Esą šiuo metu jo nuosavo namo kieme atliekami naujos tvoros statybos darbai – betonuojami metaliniai stulpai. Pastarieji užkliuvo chuliganams. Vienuolika stulpų klaipėdietis rado išjudintus ir sulaužytus, tad šie nebetinkami tvoros montavimui. Padaryta žala – 550 eurų.

Klaipėdoje būta ir vagysčių. Į savo sodo bendriją Technikos gatvėje atėjusi moteris pastebėjo, kad apvogtas jos sodo namelis.

Klaipėdietė pasigedo kompaktinių diskų magnetolos, peilių, respiratorių. Kada ilgapirščiai darbavosi – neaišku. Moteriškė pasakojo tik penktadienį užėjusi į sodo namelį ir pamačiusi, kad jis apšvarintas. Padaryta žala siekia 90 eurų.

Iš viso per pastarąją parą Klaipėdos apskrityje pradėta 13 ikiteisminių tyrimų, mieste – 8. Gauta 250 pranešimų, į kuriuos reagavo policijos pareigūnai. Du ikiteisminiai tyrimai pradėti dėl smurto artimoje aplinkoje, vienas – dėl vagystės, dar vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl turto sugadinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių