Ant Palangos tilto sužalota moteris

  • Teksto dydis:

Ant Palangos tilto pirmadienio vakarą keturratis dviratis sužalojo moterį.

Pirmadienį apie 18 val. į Palangos pareigūnus kreipėsi 38 metų moteris. Ji nurodė, kad jai einant Palangos tiltu, nežinomi asmenys užvažiavo ant kojos keturračiu dviračiu.

Kaip pranešė policija, nukentėjusiajai diagnozuotas pėdikaulio lūžis, kairės kojos blauzdos sumušimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ryta

Ryta  portretas
Aplamai nesuprantama dviraciu takai aplamai basanaviciaus gatveje kur visi su vaikais ir is kaviniu iseje atsipalaidave poilsiaujantys vaiksto. Atrodo kad issinuomave dviracius nori pasirodyti pries kitus ,nardydami tarp zmoniu

palangiškis

palangiškis portretas
o kur tvarkos sergėtojai buvo? yra ženklas, kad ant tilto su dviračiais važiuoti draudžiama, o čia dar keturatis! Gal pasiaiškins kur buvo pareigūnai, kas žiūrėjo į kameras ir nesiėmė veiksmų? Kas bus nubaustas? Kokius penkis kartus mačiau kaip policininkai ramiai diskutuoja su prekybininkėmis (pažįstamomis) atsirėmę į prekystalius, o pro juos kaip laukiniai laksto keturačiai. Gal savivaldybė pradės domėtis tais klausimais su savo tvarkos skyriumi, ar jau ruošiasi žiemos letargui miegui?

emigrantas

emigrantas portretas
Kas darosi parke, vien dviračiai, ženklai, kad dviračiais važiuoti negalima yra, bet niekas nekontroliuoja, nors prikurta visokiu tarnybu viešosios tvarkos skyrius ir t.t. įdomu už ką jie alga gauna.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių