Uostamiestyje – sporto festivalis

Jau kitą savaitgalį, rugpjūčio 26–28 d., uostamiestyje startuos išskirtinis trijų dienų sporto festivalis. Renginys bus skirtas ne tik išbandyti savo jėgas įvairiose sportinėse veiklose, bet ir dar kartą prisiminti 770-ąjį Klaipėdos gimtadienį.

Šventė prasidės rugpjūčio 26-osios vakarą Danės skvere fotografijų parodos "Klaipėda 770" atidarymu, vaikų ekstremalaus sporto festivaliu "Seaside Skate Best Trick" ir viktorina "Klaipėda – Citius, Altius, Fortius".

Kitą dieną sporto užsiėmimai persikels į Kruizinių laivų terminalą, piliavietę ir Dangės upę.

Pasak organizatorių, čia iki vėlyvo vakaro lauks profesionalų sportininkų varžybos, sportiniai iššūkiai, žaidimai ir veiklos, 770 ir 7,7 tūkst. metrų bėgimas, susitikimai su sporto žvaigždėmis, įtraukiantys pasirodymai scenoje, būrelių ir užimtumo mugė, didžiausi pripučiami batutai, nemokamos treniruotės.

Paskutinę festivalio dieną, rugpjūčio 28-ąją, sporto gerbėjai bus pakviesti į Antrosios Melnragės paplūdimį, kuriame vyks įvairios netradicinio ir vandens sporto veiklos.

"Klaipėdos sporto festivalis yra skirtas miesto 770 metų sukakčiai, tad buvo stengiamasi paruošti tokią programą, kad į nemokamas aktyvias veiklas galėtų įsilieti kiekvienas. Norima, kad tai būtų sporto šventė kiekvienam mūsų – tiek sporto profesionalams, tiek sporto mėgėjams, tiek eiliniams miestiečiams. Tikimasi, kad festivalyje veiklos ras visi – tiek maži, tiek dideli", – nurodė šventės organizatoriai.

Festivalį organizuoja uostamiesčio savivaldybė, Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla ir Sportininkų namai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių