Uostamiesčio sporto bendruomenė liko be vadovo

Klaipėdos savivaldybės Sporto ir kūno kultūros skyriui porą metų vadovavęs Saulius Paliulis netikėtai tapo Viešosios tvarkos skyriaus specialistu. Kodėl buvęs karininkas vadovaujamas pareigas iškeitė į paprasto darbuotojo, mįslė net jo kolegoms.

Dar praėjusį penktadienį su Sporto ir kūno kultūros skyriaus darbuotojais atsisveikinęs S. Paliulis naują savaitę pradėjo kitoje pozicijoje.

Jis pats apie savo karjeros pokyčius atvirauti nebuvo linkęs. Tačiau Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė patvirtino, kad S. Paliulis pradėjo eiti Viešosios tvarkos skyriaus Administracinės veiklos poskyrio vyriausiojo specialisto pareigas.

"Pasirašyto įsakymo dar nemačiau, todėl kol kas nenoriu komentuoti. Dabar toks pereinamasis laikotarpis, tvarkomi dokumentai, todėl supraskite mane", – pirmadienį sakė S. Paliulis.

Paklaustas, kodėl pasitraukė iš pareigų, pašnekovas nedaugžodžiavo.

"Pats asmeniškai priėmiau tokį sprendimą", – tarstelėjo valdininkas.

Vis dėlto puse lūpų prasitarė, kad darbuosis civilinės saugos srityje, kuri jam, kaip buvusiam karininkui, gana artima.

S. Paliulį laikinai pakeis Sporto ir kūno kultūros skyriaus vyriausioji specialistė Rasa Rumšienė.

"Dėl tolimesnių procedūrų bus apsispręsta ateityje. Teisės aktų nustatyta tvarka gali būti skelbiamas konkursas ar vertinimo metu darbuotojui pasiūlomos aukštesnės pareigos, yra įvairių būdų išrinkti vedėją. Šiuo metu situacija tokia, kad esame užsiauginę specialistą, kuris gali laikinai pavaduoti", – komentavo Personalo skyriaus vedėja I. Gelžinytė-Litinskienė.

S. Paliulis Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo pareigas praėjo eiti 2016-ųjų rugpjūtį. Dienraščio žurnalistų tąkart kalbintas vyras teigė, kad naujas darbas savivaldybėje – iššūkis, su kuriuo pajėgs susidoroti.

Pusę savo gyvenimo karinei tarnybai paskyrusiam ir aktyviai sportavusiam vyrui teko pagyventi Estijoje, Lenkijoje, Amerikoje, atlikti misiją Afganistane. Už išgelbėtą kario gyvybę net buvo apdovanotas Žūvančiųjų gelbėjimo kryžiumi.

Lapkričio 2-oji buvo paskutinė S. Paliulio, kaip Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo, darbo diena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Audronė

Audronė portretas
Kaskim, kaskim. Juk mes tą mokam, mieli komentatoriai.

Vaje vaje

Vaje vaje portretas
Bus dabar UAB Kristinos viešoji tvarka su Valiuliu ir Paliuliu.

Danute

Danute portretas
Gal dabar kas nors pasikeis sporto bendruomeneje.Pastate nauja BASEINA BET VARZYBOS VYKSTA sename Gintaro baseina. Ir sestadienyje vyks Plaukimo su pelekais varzybos bet vel stumdysimes Gintro baseine ,nes Naujas baseinas pastatytas uz mokesciu moketoju lesas tapo komerciniu,Gal cia galima ivesti tvarka,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių