„Švyturio“ arenoje – mados ir grožio mugė „Stilius ir skonis“

  • Teksto dydis:

Vasario 24 dieną, šeštadienį, „Švyturio“ arenoje vyks mados ir grožio mugė „Stilius ir skonis“. Šis mugių ciklas džiugina stiliui ir geram skoniui prijaučiančius lankytojus įvairiuose Lietuvos miestuose.

Šį kartą „Stilius ir skonis“ mugėje klaipėdiečius ir miesto svečius džiugins ne tik kūrėjų ir gamintojų produktų kokybė, bet ir specialūs pasiūlymai! Prekybininkai ruošiasi pasiūlyti geriausias kainas, todėl išties verta apsilankyti mugėje ir sutaupyti.

Mugė „Stilius ir skonis“ kas kartą sujungia iki 100 prekybininkų, kūrėjų, gamintojų iš visos Lietuvos. Šį šeštadienį vyksianti mugė Klaipėdoje – ne išimtis. Mugės lankytojai turės išskirtinę galimybę rinktis iš plataus aprangos, aksesuarų, papuošalų asortimento ir įsigyti išskirtinio skonio produktų.

Mugėje dėmesys skiriamas ir namų prekėms, juk namai taip pat turi savitą stilių, o mugės „Stilius ir skonis“ dalyviai padeda jį kurti siūlydami rankų darbo žvakes bei natūralius namų kvapus. Dėmesys skiriamas ir vaikams – jiems gaminius siūlo ne vienas mugėje dalyvausiantis prekės ženklas.

Mados ir grožio mugė „Stilius ir skonis“ Klaipėdoje lankytojų lauks vasario 24 dieną, „Švyturio“ arenoje, nuo 10 iki 17 valandos. Įėjimas į mugę – nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ufonaučių vienoda mada

 Ufonaučių vienoda mada portretas
Vėl špaklaius kičas, grožiu vadinamas...

as

as portretas
"Prekybininkai pasiūlys geriausias kaina" - šitas patiko..... Kainos visada būna dvigubai-trigubai užkeltos.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių