Suskeldėjusios šaligatvio trinkelės bado akis: kada takelis bus atnaujintas?

Smiltelės gatvėje, netoli Klaipėdos Mykolo Apvaizdos cerkvės, pėstiesiems ir dviratininkams skirtos šaligatvio trinkelės – suskeldėjusios. Jos bado akis, kadangi aplink vyksta gatvių ir takų atnaujinimo darbai. Tad viliamasi, kad naujinant kvartalą ir minėtas takelis vis dėlto nebus pamirštas.

Ilgametė „Klaipėdos“ skaitytoja atkreipė dėmesį į ilgą laiką Smiltelės gatvėje egzistuojančią problemą. Esą daug kur mieste matyti pokyčiai, tačiau būtent šis takelis – tarsi pamirštas.

„Dabar daug kur tvarkomos gatvės, šaligatviai. Jaučiu didelę pagarbą tiems žmonėms, kurie ir per karščius dirba. Pavyzdžiui, Žardininkų gatvė jau blizga, nors dar nebaigti darbai, bet vaizdas jau džiugina. Esu tikrai dėkinga. Dar labai reikėtų pokyčių Smiltelės gatvėje. Ten, einant nuo stačiatikių bažnyčios į kairę, yra apie 30–40 metrų takelis. Šaligatvio trinkelės – visiškai suskeldėjusios. Ten daug žmonių vaikšto, bet visi turi žiūrėti, kad eidami nepargriūtų“, – sakė skaitytoja.

Klaipėdos savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus specialistai informavo, kad projektas ne tik dėl Smiltelės, bet ir kitų gatvių atnaujinimo darbų – teberuošiamas.

„Šiuo metu yra rengiamas Eismo sistemos modernizavimo techninis darbo projektas, kuriame bus numatyti eismo modernizavimo sprendiniai ir jiems įgyvendinti reikalingi susisiekimo infrastruktūros atnaujinimo darbai. Projektas apima Smiltelės gatvę, Taikos prospektą, Tiltų, Herkaus Manto ir Liepojos gatves. Smiltelės gatvės takas taip pat įeina į šio projekto ribas, konkretūs sprendiniai dėl šio tako paaiškės pabaigus projektą“, – tvirtino savivaldybės atstovai.

Numatoma, kad projektas bus parengtas per šiuos metus. Tad darbai veikiausiai prasidės kitąmet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
ir kam tokius placius takus daro? per valanda koks desimt pesciuju ar dviratininku pasinaudoja ir viskas matosi del zoles s,suzelusios nenaudojamoj saligatvio dalyje. darytu siauresni, netik pinigu, ir medziagu liktu kitiems takeliams.toks ispudis ,kad projektuotojai net vietoj nesilanko- naudoja senus planus- ir pinigeliai uz"darba" greit subyra kisenen.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių