Prie nemokamų masažų – klaipėdiečių eilės

Parduoti brangias masažines lovas norinčios ir jų teikiamus malonumus išbandyti kviečiančios firmos dideliais pardavimais pasigirti gal ir negali, tačiau stebina įspūdingomis nemokamai pasimasažuoti ateinančių žmonių eilėmis. Kai kurie žmonės čia užsuka kiekvieną dieną.

Norinčiųjų išbandyti – ne vienas

Klaipėdoje nemokamai pasimasažuoti siūlo ne vienas centras. Tačiau masažą čia atlieka ne žmogus, o lova. Keletą tūkstančių kainuojančios masažinės įrangos teikiamo malonumo seansas trunka 40 min.

Skelbiančios apie nemokamus masažus iškabos pritraukia daugelio praeivių dėmesį, tačiau ne kiekvienas ryžtasi po kelias valandas masažo laukti eilėje.

"Ceragem" centro vadybininkas Darjušas Buzarevičius "Klaipėdai" teigė, kad didžiausias masažinę įrangą išbandyti norinčių žmonių antplūdis buvo pirmaisiais firmos gyvavimo metais, tada žmonės laukdavo net lauke už durų.

"Šiuo metu daugelis darbuojasi soduose arba važiuoja prie jūros, todėl klientų sumažėjo. Per dieną ateina apie 300 žmonių, o prieš kelerius metus būdavo, kad per dieną masažinėmis lovomis pasinaudodavo iki 400 žmonių", – tikino centro vadybininkas.

"Nuga Best" salono direktorius Arūnas Raudonis taip pat patvirtino, kad nemokamų masažų paklausa yra didelė. Jų centre per dieną apsilanko apie 180 žmonių.

"Iš pradžių norinčiuosius išbandyti masažinę įrangą leisdavome pagal eilę, tačiau pastebėję paklausą nusprendėme registruoti žmones kitos dienos masažams",– teigė pašnekovas.

Nuo mažamečių iki šimtamečių

"Ceragem" centro vadybininkas D.Buzarevičius pasakojo, kad jų centre apsilanko įvairiausio amžiaus žmonės. Anot jo, jauniausia klientė buvo 4 metų mergaitė, atėjusi su seserimi, o vyriausias – 93 metų vyras.

"Kai kurie žmonės ateina į centrą kiekvieną dieną ir yra išbandę lovą daugiau nei 500 kartų", – tikino D. Buzarevičius.

"Navasan" centro darbuotoja Jurgita Lengvinienė "Klaipėdai" teigė, kad į jų centrą užsuka vis daugiau dvidešimtmečių, kurie turi rimtų sveikatos problemų.

"Dažniausiai jaunus vyrus atveda žmonos, nes jie patys nedrįsta eiti", – sakė J.Lengvinienė.

Tapo dienos ritualu

"Ceragem" centre pakalbinta Elena Eglinskienė šypsodamasi prisipažino, kad jos "sąskaitoje" yra daugiau kaip 220 masažų. Jai rytinis masažas tapo savotišku ritualu.

"Atsikeliu rytą ir susiruošusi ateinu čia. Vasarą, rudenį nereikia ilgai laukti. Pasišneku su kitais laukiančiaisiais, su kuriais jau tapome gerais draugais, ir ateina masažo eilė. O žiemą tenka ir dvi valandas laukti", – tikino moteris.

Paklausta, ar ketina galiausiai įsigyti masažinę lovą, ponia Elena atsakė, kad tai brangus malonumas.Tiek pinigų ji neturinti, todėl džiaugėsi galimybe pasinaudoti masažine įranga nemokamai.

Įsigyja kas dešimtas

"Nuga Best" salono direktorius A.Raudonis tikino, kad nemokamais masažais siekiama ne tik didinti pardavimą, bet ir išmokyti lietuvius rūpintis sveikata.

"Mūsų centre yra skaitomos paskaitos ne tik apie produktą, bet ir apie sveikatą. Norime įrodyti žmonėms, kad tik jie patys turi saugoti savo sveikatą, nes niekas kitas neapsaugos. Dėl mūsų altruistiško požiūrio parduodame gal ir ne tiek daug, bet padedame žmonėms", – sakė A.Raudonis.

Anot "Ceragem" centro vadybininko D.Buzarevičiaus, yra paskaičiuota, kad masažinę įrangą įsigyja 10–15 proc. ją išbandžiusių žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm hm

hm hm portretas
nu nu vien senukai - ir kiek tokiu lovu pardave ? gal ne vienos ? senukai ateina pasišneka kas vienišas kas koki butuka turi ar soda su namuku ir nemokamai žiurek , kaip gerai pažistamu nauju daug - paklaus ar butika turit ar vieniŠA esate močiute na ir tai toliau . o pabandik ant Buto uždirbti o čia žiurek susipažžinsi gal kas po mirties perašis juk ir miršta greitai juk seni žmones VOT TAK

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
ne visiems tos lovos padeda, kiti gali likti ir be tos sveikatos, kuria turejo. Atsiliepkite, papasakokite apie si,,stebukla''

to klaipiedete

to klaipiedete portretas
ir kas per "stebuklas"?
VISI KOMENTARAI 8

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių