Pokyčiai: Žvejų rūmams vadovaus K. Jakštė

Nuo rugpjūčio 1-osios Klaipėdos kultūros centrui Žvejų rūmams vadovaus dabartinė direktoriaus pavaduotoja Kristina Jakštė. Direktoriaus pareigas ji eis penkerius metus.

Ilgametis Žvejų rūmų direktorius Alvydas Juozas Lenkauskas, palikęs šį postą, svarstys įvairias darbo galimybes.

„Pirma – registruotis į darbo biržą. Tada matysime. Dabar laukiame nuostatų patvirtinimo. Mano paskutinė darbo diena – liepos 31 d. Ačiū už palaikymą, dabar duokite darbo. Yra kaip yra“, – trumpai atsakė A. J. Lenkauskas.

Naujai išrinkta K. Jakštė Žvejų rūmuose direktoriaus pavaduotojos pareigas ėjusi dvejus metus, neslėpė, kad šis kultūros centras turi įvairių planų vystytis ir augti.

„Šioje vietoje dirbu pavaduotoja, veikla man patinka. Direktorius visada palaikydavo mintis ir, manau, galbūt kažkiek liks to tęstinumo. Mano amžius jaunesnis, tad jaunatviškumo, šiek tiek naujovių irgi turėtų atsirasti. Norime keisti vizualą, atjauninti, paskatinti dalyvauti bendruomenes, labiau įtraukti į esamus ansamblius, norime parodyti juos dar labiau. Šiaip planų Žvejų rūmai turi. Tikėkimės, kad jie visi po truputį vystysis, augs“, – teigė K. Jakštė.

Iš viso į konkursą pretendavo keturi kandidatai, tačiau vienas jų dokumentus atsiėmė, liko trys.

A. J. Lenkauskas direktoriaus pareigas ėjo nuo 1998 m. kovo, vadovavo Klaipėdos miesto savivaldybės Muzikos centrui, kuris vėliau reorganizavosi į Žvejų rūmus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ela

Ela portretas
Aš , būdama vyru nevesčiau ir negadinčiau pavardės lietuviškos tradicijos jokios jakštės . Nenori būti Jaktienė - lik su savo pavarde ir būk viena. Yra ,kurios gerbia pavardes ir save bei artimą su kuriuo ruošiasi praleisti gyvenimą. )

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Ar Čiaupas, ar Čiaupė - abi šios pavardės yra tradicinės lietuviškos vyrų pavardės. Nieko blogo, kad į matomas pozicijas Klaipėdoje grįžta vyrai - ponas Jakštė, ponas Šulskė, ponas Raugelė.

Permainos

Permainos portretas
Pavardės tikrai kokčios, absoliučiai nepriimtinos... Bet pasidžiaukime, kad pasibaigė to tinginio, beviltiško vadovoLlenkausko era. Gal situacija keisis?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių