Po Naujųjų pražys žibutės?

Šių metų žiema nesiliauja stebinti orais. Gruodžio viduryje užvertęs sniegu net pajūrį, dangus metų gale bei artėjančių pradžioje ir toliau negailės kritulių, tik šįkart tai bus nesibaigiantis lietus.

Į Klaipėdą ir jos apylinkes plūstelės šiluma, kuri gali "pažadinti" net žibutes, taip primindama pasaką apie 12 mėnesių ir naujametę naktį į mišką išvarytą našlaitę.

Šiandien ir keturias ateinančias dienas mūsų krašte laikysis teigiama temperatūra, vyraus gūsingas pietvakarių vėjas, dienos bus niūrios ir tamsios, lietus purkš nesustodamas. Šiandien termometrai rodys 5–7 laipsnius šilumos.

Paskutinioji šių metų diena orų atžvilgiu taip pat bus nemaloni, vėjo gūsiai stiprės iki 15–18 m/s, naktį oro temperatūra bus silpnai teigiama, dieną orai stebins 6–8 laipsnių šiluma.

Pirmoji ateinančių metų diena dar mažiau primins žiemą, visą parą bus vėjuota ir lietinga, dieną termometrai gali rodyti 7 ar net 10 laipsnių šilumos.

Pirmoji naujų metų darbo diena mažai skirsis nuo išeiginių, gal tik vėjas šiek tiek rims, naktį oro temperatūra bus 4–6, dieną – 6–8 laipsniai šilumos.

Antradienį vidutinio stiprumo gūsingas vėjas pasisuks iš šiaurės vakarų, prognozuojamas nedidelis lietus. Naktį vis dar laikysis 3–5 laipsnių šiluma, dieną bus pora laipsnių šilčiau.

Nuo trečiadienio orai trumpai vėl primins žiemą, sinoptikai žada, kad nustos lyti. Trečiadienį ir naktį, ir dieną laikysis teigiama temperatūra.

Ketvirtadienį ir penktadienį naktimis termometro stulpelis leisis žemiau nulio padalos, dienomis bus apie porą laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui vėl bus drėgna, didesnių šalčių nenumatoma.


Šiame straipsnyje: oraižiemapajūrisNauji metai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau 2023 kovas

Jau 2023 kovas portretas
o straipsnis pernykštis,matyt bankrutuojat,vatnykų eterio teikėjai?

na

na portretas
gal pagaliau ateis tas atsilimas,ruduo ir ziemos uzkniso juodai....

Laikykitės

Laikykitės portretas
Atlaikysime kaip nors. JAV baisesnės bėdos- šaltis, pūgos, daug žūčių
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių