Pajūryje – aikčiojantys poilsiautojai: nustebino pamatyti krokodilai

Girulių paplūdimyje vaikštinėjantys poilsiautojai aikčiojo – vieni iš susižavėjimo, kiti – iš netikėtumo. Pajūryje tįsojo krokodilas su krokodiliuku.

„Jeigu naktį eitų jautresnės sielos žmogus, gali ir išsigąsti. Ganėtinai neblogai padarytas“, – juokėsi klaipėdietis, su žmona fotografavęsis prie neįprasto kūrinio.

Krokodilus į Baltijos jūros pakrantę išviliojo ne klimato kaita ir ne karšti orai – iš jūržolių gyvūnus nulipdė kūrybingi poilsiautojai.

„Šiaip labai gražu, kai iš parankinių priemonių gimsta tokie dalykai. Praėjusią savaitę teko įspūdingą pilį rasti. Rytais ir vakarais su žmona dažnai vaikštome pajūriu, žmonės tikrai išradingi“, – pasakojo klaipėdietis.

Šiltą ketvirtadienio pavakarę pajūryje vaikštinėję žmonės vienas po kito traukėsi telefonus, kad įamžintų žaliąją šeimynėlę.

Gyvūnas: Girulių paplūdimyje žmonės fotografavosi šalia krokodilų. (Skaitytojo nuotr.)

Kiti fotografavosi šalia jų.

Vaizduote nesiskundė ir praeiviai. Kai kurie priėję prie krokodilų netikėtai šūktelėdavo – matyt, norėdami pagąsdinti savo antrąsias puses.

Saulei leidžiantis iš tolo abu padarai atrodė tikrai panašūs į gyvus.

„Žmonės išradingi – kūrybingai pramogauja. Pajūryje veltui laiko neleidžia. Tenka tai pilį rasti, tai krokodilą“, – komentavo vaizdą telefonu įamžinęs klaipėdietis.

Klaipėdos paplūdimiuose žmonės yra matę įvairiausių meno kūrinių. Įspūdingos pilys, vėžliai, undinės dažniausiai kuriamos iš smėlio.

Tačiau prie Olando Kepurės vaikštinėjantys poilsiautojai yra radę ir dažais ištapytų akmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

abra

abra portretas
balandžio pirmosios pokštas :D neturit apie ką rašyti :D

da

da portretas
vaiku lygis

AN

AN portretas
yra reali prielaida kad ir lgbt buvo /nulipdytas vatikano klerku juk ir sexiskrypimai panasus tai toks toki remia ,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių