Rambyno gatvėje girtas vairavęs jaunuolis mojavo kumščiais prieš pareigūną

Pareigūnai turėjo vargo dėl vairuoti panorusio išgėrusio jaunuolio. Jie Klaipėdoje ieškojo automobilio, kurio vairuotojas, kaip buvo pranešta, veikiausiai neblaivus. Įtariamasis ir jo automobilis buvo rasti, tačiau neblaivus asmuo puolė mušti pareigūną, todėl į įvykio vietą atskubėjo keturi policijos ekipažai.

Sekmadienio vakarą gautas pranešimas, jog Pilies gatve važiavusio automobilio vairuotojas – neblaivus.

Kaip teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė, vėliau automobilį pareigūnai surado.

„Minėtą transporto priemonę pareigūnai pastebėjo Rambyno gatvėje, o dokumentų patikrinimo metu 21-erių jaunuoliui nustatytas lengvas girtumas“, – sakė A. Kažukauskienė.

Įvykį stebėjusi klaipėdietė pasakojo, kad šioje gatvėje nuolat kažkas nutinka. Šį sykį jos dėmesį patraukė vyro šauksmas.

„Buvau namuose ir išgirdau vyro rėkimą, pažiūrėjau pro langą ir pamačiau daug policijos pareigūnų automobilių. Nežinau, ar tas šauksmas tikrai susijęs su įvykiu, bet spėčiau, kad taip. Šioje vietoje dažnai nutinka avarijos ar kiti įvykiai, kurie sulaukia pareigūnų dėmesio“, – sakė moteris.

Neblaivus vaikinas pasipriešino ir smogė jį sulaikyti bandžiusiam policininkui. Į įvykio vietą suskubo mažiausiai keturi policijos ekipažai. 1997 m. gimusiam pareigūnui suteikta medikų pagalba, jis gydomas ambulatoriškai.

21-erių vaikinas, vairavęs automobilį ir sumušęs pareigūną, uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 286 straipsnį. Įtariamajam gresia bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bėda

Bėda  portretas
Manau bėda tame, kad porininkė policininkė ups ilgi nagučiai pūstos lupytės todėl ir reikia keturių ekipažu.

Labai sudomino

Labai sudomino  portretas
o kas tas toks yr ,,kukščiai"? Gal kuolai su pririštais šiaudų kuokštais ar kas nors panašaus?Niekad nemačiau kad koks jaunuolis mojuotų tokiais kokiais nors - baisiai įdomu..Taip ir įsivaizduoju kaip pažeidėjas stipriai mojuoja pasiėmes tuos kukščius i abi rankas todėl pareigūnai na niekaip prie jo negal prieit. Tikra bėda :D)

Anonimas

Anonimas portretas
Mano PAREIGUNAS su lenciugu priristas prie tvartuko. Galiu ji ir paspirti nesipriesina kurwa, geras. O cia kumstimi mosavo bet nedave galvon. NERA jokio nusikaltimo sudeties, Gal uodus baide. Vot jeigu butu traukes i gantis ir ismuses protezus tada beda. Pareigunas ilgai esti negaletu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių