Lypkių gatvėje – laikinas kelias: kainuos 1,5 milijono eurų

Klaipėdos savivaldybė ruošiasi Baltijos prospekto–Šilutės plento sankryžos rekonstrukcijai. Būtent tam ketinama Lypkių gatvėje įrengti laikiną kelią, leisiantį padidinti transporto priemonių pralaidumą, kai prasidės sankryžos pertvarkos darbai.

Kliūčių laikinam kelio įrengimui neliko, kai Klaipėdos miesto savivaldybei po ilgų derybų pavyko gauti akcinės bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ leidimą įrengti laikiną geležinkelio pervažą.

Šios pervažos įrengimas miestui kainuos apie 600 tūkst. eurų, dar 900 tūkst. eurų reikės 1 km 200 m ilgio laikinajam Lypkių gatvės keliui.

Lypkių gatvėje įrengtas kelias, anot Klaipėdos savivaldybės Investicijų ir ekonomikos departamento direktoriaus Ričardo Zulco, leis tolygiau paskirstyti transporto srautus tiek įvažiuojant į miestą, tiek išvažiuojant iš jo.

Tiesa, laikinasis kelias turėtų tarnauti tik penkerius metus.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Honor

Honor  portretas
Stato blogai nestato blogai

AsAs

AsAs portretas
Kiek jus galit verkslenti. Viskas jums blogai. Suknisti zyzliai. Pastatys viaduka, irengs sviesoforus pries zieda ir baigsis kamsciai.

vaziuojantis kasdien

vaziuojantis kasdien portretas
Nu panašu į ilgą ir varginantį procesą. Kol nebus to laikino ivažiavimo negali prasideti Baltijos rekontrukcija. Bet rezultate bus kaip su Jaku viaduku. Tie patys kamščiai ir išleisti dideli pinigai. Jau vien projektas nieko nežada. Furom bus gal ir geriau. bet Miesto žmoniems tas pats kaip buvo eilės visomis kryptimis taip ir bus. Duok Dieve aš klystu :)
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių