KRATC informuoja: tęsiamas didžiųjų atliekų surinkimas Klaipėdos kiemuose

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto gyventojai didžiąsias atliekas gali nemokamai atgabenti į didžiųjų atliekų priėmimo aikšteles arba atiduoti jas atliekų surinkėjui gyvenamųjų kvartalų kiemuose, prieigose.

Du kartus per metus nustatytomis valandomis į gyvenamuosius kvartalus atvažiuoja atliekų surinkėjų mašina, kuri iš gyventojų priima didžiąsias atliekas. Kad būtų patogiau, didžiosios atliekos kiemuose iš gyventojų surenkamos šeštadieniais ir sekmadieniais.

Didžiosios atliekos – tai stambūs buities apyvokos daiktai: baldai, langai, durys, dviračiai ir kitos namų ūkyje susidarančios didelių matmenų atliekos, kurios dėl savo dydžio negali būti metamos į mišrių komunalinių atliekų surinkimo konteinerius.

Didžiosioms atliekoms nepriskiriamos statybos ir griovimo atliekos, buityje susidarančios pavojingos, elektros ir elektroninės įrangos atliekos, naudotos padangos. Prašome šių atliekų nenešti šio surinkimo metu, vežėjas jų nepriims.

Kada į jūsų kvartalą atvažiuos speciali šias atliekas surenkanti mašina, galite sužinoti KRATC interneto svetainės rubrikoje „Atliekų surinkimo grafikai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kratcui, nespėjot

kratcui, nespėjot portretas
pati didžiausia miesto atlieka išgabenta į taivaną

To Morkai

To Morkai portretas
Lova dalimis? Jūs rimtai?sukapoti?

Seklys morka

Seklys morka portretas
Mieloji, jei negali visos lovos ar fotelio nunešti, reiktų juos išardyti ir nešti dalimis. Na, o iš kur namuose senas langas atsirado, klausimėlis: jei statomas naujas, senąjį išveža statytojai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių