Klaipėdos sporto komandoms skirtas finansavimas

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Sauliaus Budino įsakymu buvo paskirtas finansavimas 2019 m. buriavimo, irklavimo, baidarių ir kanojų irklavimo sporto šakų programoms bei reprezentacinėms uostamiesčio sporto komandoms.

Klaipėdos irklavimo centro sporto programos projektui skirta 373 400 eurų.

Klaipėdos krašto buriavimo mokyklos „Žiemys“ sporto programos projektui „Vaikų buriavimo mokymas ir tobulinimas“ – 60 tūkst. eurų.

Uostamiesčio rankinio klubui „Dragūnas“ – 119 250 eurų.

Moterų krepšinio klubui „Fortūna“ – 72 000 eurų.

Vyrų krepšinio komandai „Neptūnas“ ir dublerių ekipai „Neptūnas–Akvaservis“ – 794 800 eurų.

Tinklinio komandai „Amber Queen“ – 19 250 eurų.

Šis įsakymas gali būti skundžiamas Lietuvos administracinių ginčų komisijos Klaipėdos apygardos skyriui arba Regionų apygardos administracinio teismui, skundą (prašymą) paduodant bet kuriuose šio teismo rūmuose, per vieną mėnesį nuo šio įsakymo pateikimo suinteresuotai šaliai dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anatolijus

Anatolijus portretas
Buriavimui 60 TŪKSTAČIŲ eurų? Tai daug ar mažai? Kokia turima bazė? Kiek ir kokių jachtų turima? Pagaliau už šiuos pinigus kiek jaunųjų buriuotojų gali lankyti buriavimo mokyklą? 5000 eurų į mėnesį. Kiek kainuoja viena OPTIMIST klasės jachta? Yra apie ką pagalvoti! Treneriai turbūt turėtų dirbti už dyką? Įdomu kokie biudžetai vaikų buriavimui skiriami Kaune, Vilniuje-Trakuose, Taline, Rygoje???

Minija

Minija portretas
SYGI SU MACIU ISPUTEI???

Sigis

Sigis portretas
Ne taip klausiat..o kur Atlantui? O kur Vaciui skirti pinigai???
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių