Klaipėdos regiono merai aptarė laukiančius iššūkius

Klaipėdos regiono merai aptarė būsimo politinio sezono planus ir laukiančius iššūkius. Kol kas tai tebuvo nuomonių apsikeitimai. Rimtesni, gyventojams aktualesni sprendimai bus svarstomi ir priimami regioninės plėtros tarybos posėdžio metu.

Pasak uostamiesčio mero Vytauto Grubliausko, susitikime buvo pakviesti dalyvauti visi septyni regiono merai – Klaipėdos, Klaipėdos rajono, Kretingos, Šilutės, Neringos, Skuodo, Palangos. Visi išsakė jiems aktualius rūpesčius ir pastebėjimus.

Tai buvo preliminarus žvilgsnis į politinį sezoną ir laukiančius iššūkius.

"Daugeliui dirbant ne pačios didžiausios įtampos režimu, reikia pradėti kalbėti ir galvoti apie rudenį, o rudenį laukia nemažai sprendimų, susijusių su regionine politika, regioninių projektų svarstymu, diskusija dėl finansavimo aprašų, tvarkų, galimų sprendimų. Tai – darbinis susitikimas, apibendrinant nueitą kelią šiame politiniame sezone ir atsakingai bandant planuoti būsimo politinio rudens darbotvarkę", – teigė Klaipėdos meras.

Jis užsiminė, kad kiekvienas meras siekė kompromisų, kurie teiktų naudą ne tik savai savivaldybei, bet ir visam regionui.

"Buvo pasikeitimas nuomonėmis, kaip rasti sprendimus, naudingus kiekvienai savivaldybių, bet suteikiant naudą ir regionui. Sprendimai bus priimami regioninės plėtros taryboje, kurioje bus svarstymai ir diskusija dėl sprendimų priėmimo. Tai buvo preliminarus žvilgsnis į politinį sezoną ir laukiančius iššūkius", – tikino V.Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Trečias foto Mažeikių buvęs meras Tenys ir jau prie Klaipėdos rajono?:))) Neturite foto, tai kam dėti bet kokią?:)))

Rajons

Rajons portretas
Kas nuo Klaipėdos r sav tarėsi, pagal foto?

Kaktusas

Kaktusas portretas
Klaipėda pasiklydo laike. Klaipėdos rajono meras kurių metų irgi aptarimas kurios datos?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių