Klaipėdos rajono policijos pareigūnai įsikūrė naujajame pastate

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities policijoje – dar vienos įkurtuvės: nuo liepos 15 d. darbą naujose, moderniose, daug arčiau prie miesto esančiose patalpose, pradeda Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai.

Nuo šiol Klaipėdos rajono pareigūnus rasite Klaipėdos g. 80 numeriu pažymėtame pastate.

Lankytojai ras erdvią patogią automobilių statymo aikštelę, pirmajame pastato aukšte įsikūręs Migracijos departamento padalinys. Komisariate, kuris dirbs jau ne dvejose, kaip ankščiau, o vienose patalpose, lankytojus pasitiks ir pas pareigūnus nukreips vieno langelio principu dirbsiantis administratorius.

Atidarymo renginyje dalyvavęs Lietuvos policijos Generalinis komisaras Linas Pernavas džiaugėsi pagerėjusiomis dar vieno komisariato pareigūnų darbo sąlygomis.

„Vienas iš vykdytos reformos tikslų – gerinti pareigūnų darbo sąlygas, suteikiant jiems galimybę oriai atlikti savo pareigas, aprūpinant ne tik naujais automobiliais, bet ir tvarkingomis darbo vietomis. Džiugu, kad dar vieno komisariato pareigūnai įsikelia į modernią ir gražią darbo erdvę“, – sakė L. Pernavas.

Generaliniam komisarui antrino ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas.

„Norėtųsi, jog šis pastatas būtų ne tik mūsų pareigūnų darbo vieta, bet ir traukos centru bendruomenei – čia Jūs visi laukiami, mūsų kolegos visuomet padės Jums rasti problemos sprendimą ar atsakymus į rūpimus klausimus. Nežiūrėkite į šį pastatą, kaip į represinę vietą, žiūrėkite į jį kaip į bendruomenės ir policijos namus“, – teigė viršininkas.

Pareigūnams įsikūrus naujajame pastate bus sutaupyta nemažai pastatų išlaikymui skiriamų lėšų: komisariato patalpos nuo 3000 kvadratinių metrų sumažės iki daugmaž 1200 kvadratų. Klaipėdos rajono pareigūnai galės džiaugtis ne tik erdviais kabinetais, bet ir modernia sporto sale su persirengimo patalpomis bei dušais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Laikai vien moterys

???

??? portretas
Zenonas išpriekulis matyt yra degeneratas.

Bethany Grogan

Bethany Grogan portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias vaLandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių