Klaipėdos rajonas pasveikino Palangą: rajonų pasienyje įteikė tortą

Karantinas – ne kliūtis pasveikinti kaimyną su gimtadieniu. Net jei jis gyvena kitoje savivaldybėje. Tuo įsitikino Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

Į susitikimą ties savivaldybės riba jį pakvietęs Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas perdavė šventinį tortą ir sveikinimus Palangos gimtadienio bei prijungimo prie Lietuvos 100-mečio proga.

„Ne be reikalo sakoma, kad kaimynas svarbiau nei giminaitis. Su Palanga turime daug bendrų interesų, net ir šiandien kalbėjomės dėl regionų pertvarkos. Viskas vardan geros kaimynystės“, – tikino Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Gargžduose keptą tortą puošia Palangos ir Gargždų herbai.

Dėl antradienį dar galiojusio draudimo kirsti rajonų ribas, trumpa ceremonija įvyko ties Klaipėdos rajono ir Palangos miesto riba.

„Darbo reikalais merai turbūt galėtų susitikti, bet nusprendėm to nedaryti. Parodėm ir piliečiams, kad karantinas yra karantinas ir ribojimų laikytis reikia“, – paaiškino B.Markauskas.

Socialiniame tinkle ceremonijos nuotrauka pasidalinęs Palangos meras Šarūnas Vaitkus dėkojo dovana ir džiaugėsi netikėta staigmena. Tačiau Klaipėdos rajono meras išsidavė, kad susitikimo tikslą kolega žinojo iš anksto.

„Kadangi susitikimas įvyko netikėtoje vietoje, vis tik teko paaiškinti, kad norime pasveikinti su gimtadieniu. Daug bendraujame ir pažįstame vienas kitą asmeniškai, tad nerizikavau nesakyti, kokia proga atvažiuoju – nes būtų gal keistai nuskambėjęs toks pasiūlymas“, – juokėsi Klaipėdos rajono meras.

Klaipėdos regiono asociacija miestų gimtadienius pažymi išskirtinai nuo pernai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Ir ko tik nepadarysi dėl bent kokios kad ir juokingos, reklamos?

To .......

To ....... portretas
Galėsi dabar važiuoti į Palangą ir visur kur tik nori,., tik kai komentuoji nebūtina vartoti bjaurių žodžių apie žmones, nes nuo tokių nekultūringų kaip tu ir saugojo tos miestų barikados, jei žmogus yra kultūringas vidumi tai kultūringas ir savo veiksmais, ir dar: kitos karantino taisyklės dar tebegalioja: T.y. gerbimas vienas kito.

Povilas

Povilas portretas
Ir kaip tą tortą valgys, per kaukes? Be šampano? Nešios kiekvienam(ai) į kabinetus? Gal parodysite?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių