Klaipėdos koncertų salės direktoriaus pareigas pradėjo eiti T. Grabys

  • Teksto dydis:

Nuo rugsėjo 14 d. Klaipėdos miesto savivaldybės koncertinės įstaigos Klaipėdos koncertų salės direktoriaus pareigas oficialiai pradėjo eiti Tadas Grabys. Iki šiol profesionaliojo scenos meno įstaigai vadovavo Danutė Žičkuvienė.

Naujiems iššūkiams pasiruošęs įstaigos vadovas pasakoja: „Mano siekis ir tikslas dirbant šiose pareigose yra padaryti tai, kad Klaipėdos koncertų salė būtų žinoma visoje Lietuvoje. Įstaiga turi būti matoma dar labiau, kad apie ją kalbėtų, kad į ją važiuotų ne tik vietos žmonės. Reikia didinti įstaigos ir meninių programų populiarumą, žinomumą, tad aš to ir sieksiu.“

T. Grabys – žmogiškųjų išteklių valdymo specialistas, komunikacijos ekspertas, renginių vedėjas ir organizatorius, radijo ir televizijos projektų prodiuseris, gerai žinomas žiniasklaidos srityje, dešimt metų dirbo didžiausiose šalies visuomenės informavimo priemonėse. Baigė viešojo administravimo magistro studijas Mykolo Romerio universitete, skaitmeninės komunikacijos kursą reklamos mokykloje „The Atomic Garden“.

T. Grabys reikšmingai prisidėjo rengiant tarptautinį menų festivalį „Ruduo Gargžduose“, „Pavasario gaida“, kitus įvairaus žanro ir masto kultūrinius renginius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kjhbi

kjhbi portretas
Tai, kad salės kolektyvas neteko gabaus vadovo akivaizdu. Kažin ar ponas Grabys gera persona šitam darbui. Gal geresnis nebent už kokį Lenkauską ir tiek

Ai geriausias

Ai geriausias portretas
tai buvo Sakalauskas. O po jo ir prieš jį, neaiški pilka publika

Joris

Joris portretas
Būtų gerai, kad ne tik tas pareigas eitų- reikia ir dirbančio, besimokančio ir išmanančio žmogaus. Gal...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių