Klaipėdoje – įspūdingas „Laisvės TV“ šou su A. Tapinu

  • Teksto dydis:

Švenčių metu renginių Klaipėdoje netrūksta – „Švyturio“ arena kone kas dieną pasiūlys kažką naujo. Tačiau vienas renginys išsiskiria iš koncertų, miuziklų ir krepšinio. Jau gruodžio 18 dieną, antradienį, internetinė televizija „Laisvės TV“ pakvies į, kaip jie patys žada, nuotaikingiausią metų apžvalgą „Naujametiniame Laikykitės ten šou (Grand)“. Ko tikėtis klaipėdiečiams kalbamės su „Laisvės TV“ įkūrėju ir renginio vedėju Andriumi Tapinu.

– Andriau, visų pirma, kodėl naujametinis šou Klaipėdoje?

– Pirmojo sezono „Laikykitės ten“ Naujuosius metus sutikome Kaune, pernai Panevėžyje, o šiemet atėjo metas Klaipėdai. Dar vienas svarbus dalykas – Klaipėdoje esame filmavę tris savaitines „Laikykitės ten“ laidas ir visada išvažiuodavome sužavėti. Susirenka pilna salė, puiki publika, kuri priima mūsų pokštus ir valdžios pakandžiojimus, kvatoja iš svečių istorijų – ko dar reikia. Tačiau, žinoma, Klaipėdoje mesime sau patį didžiausią iššūkį.

– Arena?

– Taip, arena. Didžiausios mūsų salės būdavo kultūros centruose, klubuose, maksimaliai 700 vietų. O čia arena. Ir dar kam – nedidelės internetinės televizijos laidai. Įsivaizduojate, koks įžūlumas. Tiek techniškai, tiek mėginant pritraukti publiką.

– Neramu?

– Žinoma. Jeigu būtų ramu, tai reikėtų pasitikrinti pulsą. Ne šiaip sau ir laidos pavadinime žodį „Grand“ paėmėme į skliaustelius. Šiek tiek saviironijos dar niekam nepakenkė.

– Tai koks bus tas naujametinis „Laikykitės ten“ šou?

– Kas mus žiūri, tas žino, jog esame intelektualios satyros laida, kuri kandžiai ir aštriai apžvelgia politinius ir visuomeninius įvykius šalyje. Šventų karvių nėra – nuo prezidentės, premjero iki mūsų įžymybių. Ir tuo pačiu – aštriai, bet nepiktai. Noriu, kad žmonės juoktųsi, o ne raukytųsi iš pykčio. Man iki šiol keista, kad kalbame apie labai rimtus dalykus, o publika kvatoja. Kartais pro ašaras ar iš nevilties. Ir palengvėja.

O Naujametinei šventinei laidai turime gražią tradiciją – apžvelgiame visus metus, įteikiame apdovanojimus labiausiai pasižymėjusiems. Publikai puiki proga smagiai prisiminti pagrindinius metų įvykius.

– Kokių dar pramogų laukti?

– Naujametiniam šou būtini svečiai ir Klaipėdoje jų bus visiems skoniams – Justinas Jankevičius, Algis Ramanauskas, LRT laidos „Labas rytas“ vedėja Eglė Daugėlaitė. Ypatingas vaidmuo numatytas Arūnui Valinskui ir dar vienam nemirtingam politikos apžvalgininkui. O vyšnaitė bus labai rimti, bet ne visai rimti prezidentiniai debatai, kuriuos improvizuotoje Mėmelio geležinkelio stotyje surengs į traukinį pavėlavę Gitanas Nausėda ir Ingrida Šimonytė.

– Per Naujus metus būna, kad ir dainuojat?

– Ir dar kaip. Ant scenos pasirodys geriausi mūsų draugai – Edmundas Kučinskas, Inga Valinskienė ir G&G Sindikatas. Skambės ir mūsų kūrybos hitai – unikalus dvynukių duetas atliks dainą mokytojams, talentų šou išgarsėjusi Augustė įvertins Skvernelio galimybes ir jeigu būsiu labai (bet labai labai) geras, galbūt prisiliesti prie muzikinio mikrofono leis ir man. Ir lauki dar viena klaipėdietiška muzikinė staigmena, bet ją jau pamatysite arenoje.

– Bus smagu? Bilietų dar yra?

– Padarysim viską, kad būtų smagu ir išeidami sakytumėt – „na, labai faina buvo“. Bilietus galite rasti "Tiketoje" arba "Švyturio" arenos bilietų kasose. Beje, į mus laidas susirenka paties įvairiausio amžiaus publika. 

– Ką dar reikia žinoti?

– Pasiruoškite ilgam vakarui. Laikysimės ten tris valandas su ilga pertrauka šventinei šampano taurei. Iki pasimatymo Klaipėdoje, labai laukiu antradienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Mieli lietuviai ! Mes galime tik dziaugtis kad trime "Laisves TV " ir didziuotis vedanciuoju zurnalistu A Tapinu. Neprisimenu kuris is politologu sake kad A Tapinas yra vienas is intelektualiausiu zurnalistu Lietuvoje. Turime ir daugiau geru zurnalistu -- vedanciu laidas ir rasanciu spaudoje - Jakilaitis, Miliute, Makaraityte, Bruveris. Kuo geriausios sekmes jiems ! Palaikykime juos ir nerasykime valstieciu -- kaimieciu lygio komentaru !

Regina

Regina portretas
Teko būti renginyje. Siaubu siaubas. Išėjau nepasibaigus renginiui kaip ir daugelis. Mokėjau virš 20 eurų už tą nesąmonė, kur kaip žinau bilietai buvo dalinami nemokamai. Būčiau zinojusi kad papulsiu į durniu laivą, net pasiūlius man sumokėt, nedalyvauciau. Pirkau bilietus tikėdamasi linksmai praleist laiką, bet sugadinau ne tik sau, o ir savo draugams nuotaika, kurią norėjosi padovanot. Agitacija prieš rinkimus!!! Nusivilimas, laimingi tie, kurių nebuvo. Salėje tresdalis, o gal ir mažiau žmonių.

Eikit tik

Eikit tik portretas
Čia ne šou o susitikimas su rinkėjais. Dabar visi kandidatai tep darys.T.y. rodys koncertus ir savo veidus rinkėjams išsipirkusiems bilietus.Kurie nepirks - tie kandidatų nematys. Tik jų nuotraukas ir populiarinimą laikraštyje ar portaluos. Kaip patogu! Puikiai arenoje prisistatys ir jokių nepatogių klausimų niekas neišsakys:D))
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių