Klaipėdoje bus pasirašoma valdančiosios koalicijos sutartis

  • Teksto dydis:

Penktadienį Klaipėdoje bus pasirašyta valdančiosios koalicijos sutartis, joje turėtų dalyvauti keturios politinės jėgos.

„Penktadienį Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje išrinktas Klaipėdos miesto meru Arvydas Vaitkus, su koalicijos partneriais, pasirašys valdančios daugumos sutartį ir veiklos programą“, – informavo A. Vaitkaus komitetas „Ištikimi Klaipėdai“.

Anksčiau skelbta, kad koaliciją kartu su A. Vaitkaus komitetu turėtų sudaryti palaikymą antrajame ture išreiškusi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga bei partija „Laisvė ir teisingumas“, tačiau pastarosiomis dienomis užsiminta ir apie ketvirtą politinę jėgą, prisijungsiančią prie koalicijos.

Pats A. Vaitkus žiniasklaidai neatskleidė, kas yra ši ketvirtoji politinė jėga.

Valdančiojoje koalicijoje penktadienį BNS žiniomis bus galima išvysti Lietuvos socialdemokratų partiją, prie kurios yra prisijungęs ilgametis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

„Palikim kažkokią intrigą, nors kažkiek. Palikim iki rytojaus“, – BNS teigė V. Grubliauskas.

„Sakyčiau, apie tai pirmiausia turėtų kalbėti būsimasis koalicijos formuotojas, lyderis, naujasis meras. Iš jo lūpų turėtų eiti informacija, laikyčiausi subordinacijos. Skaičiuoti visi moka, įžvelgti užverstas kortas žmonės moka ir supranta, kažkokių didelių kriminalų ar paslapčių neįmenamų turbūt kaip ir nėra, bet rytoj tai taps vieša, oficialu“, – kalbėjo 12 metų miestui vadovavęs meras.

Klaipėdos taryboje daugiausiai, aštuonis mandatus iškovojo politinis komitetas „Ištikimi Klaipėdai“. Po septynis mandatus pelnė partija „Laisvė ir teisingumas“ ir Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai.

Po tris mandatus teko Liberalų sąjūdžiui, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai ir Lietuvos socialdemokratų partijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimėlis

klausimėlis portretas
vaitkau pasakyk ar buvai komunistu

Kam Vaitkui socdemai?

Kam Vaitkui socdemai? portretas
prisileis p rostitučiu tai kai paskui pradės visus pardavinėt iš eilės sakys kad aš nekaltas ar apsimes kad jis neprieko? Kaip kad musu Bankomatas Daukantynėj dabar..Nesuprantu kai taip neatsakingai atsirenkami partneriai bendram darbui valdžiojei Negi nežino kad išduos?

Sigitas

Sigitas portretas
Naujosios Klaipėdos miesto valdžios koalicinė sutartis turi būti sudaryta su Politinis komitetas „Ištikimi Klaipėdai“-Partija „Laisvė ir teisingumas“-Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Kas dėl menamo, kad prie koalicijos tariamai prisijungtu su tokiais išrinktaisiais socialdemokratais, tai ne manau kad tai būtų teisingas politinis žingsnis-veiksmas. Būtent tų eks. Mero ir vic. Mero darbai, jų valdymo laikotarpiu, Klaipėdos miestui ir jo gyventojams niekaip nepasistumėjo teigiama linkme. Nuo jų valdymo Klaipėdos miestas aniekiek nepatapo ekonominę-socialinę-ūkinę prasme progresyvus.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių