Klaipėdiečius nustebino neįprastas reginys: kažkas išradingai atsikratė rūbų

Užsitęsęs karantinas privertė klaipėdiečius išsikuopti savo namus. Anksčiau nereikalingų daiktų atsikratydavę tekstilės konteineriuose ar stambiųjų atliekų aikštelėse, dabar žmonės vis dažniau rūbus sudeda prie buitinių atliekų konteinerių.

Pietinėje Klaipėdos pusėje gyvenanti klaipėdietė, vieną vakarą į lauką išvedusi šuniuką, sunkiai patikėjo savo akimis – prie šiukšlių konteinerių ant dailios kabyklos rikiavosi vyriški rūbai.

Atrodė lyg kažkas kabyklą būtų atnešęs iš parduotuvės. Greta pūpsojo maišai su tvarkingai sulankstytais drabužiais.

Nusistebėjusi pamatytu vaizdu, moteris net pagalvojo, ar nebus klaipėdiečiai sumanę kokios nors netradicinės paramos akcijos.

Ryte ši vieta jau buvo tuščia.

Pasirodo, kažkas nebereikalingus, bet gerus vyriškus rūbus sukabino ant metalinio rėmo, kuriame anksčiau puikavosi skelbimas apie tai, kur derėtų atsikratyti didelių šiukšlių ir kaip elgtis su žaliosiomis atliekomis.

Plokštė su ant jos parašytu skelbimu šioje vietoje jau seniai išspirta ir sunaikinta, o ją laikęs metalinis rėmas liko ir tapo patogia nebereikalingų rūbų kabykla.

Matyt, sumanymas – vykęs, nes daiktai greitai dingo.

Kažkuris praeivis svarstė, gal tai buvo mirusio žmogaus daiktai, o gal vyrą iš namų išvaryti sumaniusios žmonos darbas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laimingas

Laimingas portretas
Viskas gerai...Einu ryte, žiūriu, kostiumuoti džentelmenai grakščiai "aptarnauja" šiukšlių krovadėžes. Galvojau man kapiec, o pasirodo kažkas išradingai atsikratė rūbų...Taigi nuostabu. Daugiau tokių akcijų...

R.S.

R.S. portretas
O kodėl negali prie konteinerių iškabinti skelbimus ne apie baudas, o kokią savaitės dieną ir valandą atvažiuos transportas surenkantis stambiagabaritines? Baudas dėt ir gėrėtis kai gyventojai skundžia vienas kitą yra smagiau?

To>oi

To>oi portretas
Yra taisykles ir už ju nesilaikima yra Baudos. Kad išveža tik buitines atliekas turbut supranti? Spinta arba padangos nera buitine atlieka:) irgi galimai supranti? Tu turbut galvoji kad nusipirkes autobuso taloneli galesi ji panaudoti važiodamas taksi:) na juk sumokejai:)
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių