Klaipėdiečiai negaili kritikos: kelininkai dirba iš namų

Gausus sniegas šeštadienio rytą sukėlė rūpesčių vairuotojams ir kelių valytojams. Vieni keiksnojo kelininkus, kad šie nedirba savo darbo, o pastarieji vos spėjo galynėtis su gamta, nes vos nuvalius, po valandos jų darbo rezultatų beveik nesimatydavo.

„Kelininkai – niekšai, ryte, kai važiavau, kelias nenuvalytas buvo. Kuo daugiau nevalytų kelių – smagiau lėkti per pusnis. Kelininkai iš namų dirba“, – šmaikštavo ir piktinosi internautai, po šeštadienio ryto bandymų kur nors nuvažiuoti Klaipėdos gatvėmis savo automobiliu.

Vis dėlto, kelininkai dirbo ir tebedirba labai intensyviai. Bent jau taip tikino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyr. specialistė Milda Enciūtė.

„Snigti baigė tik 11 val. ryto. Kaip tik tuo laiku kalbėjau su rangovais. Jie dar nebuvo baigę valyti pirmojo maršruto. Juk matėte, koks snygis buvo. Suprantu, kad gyventojai nepatenkinti, bet prie kiekvienos gatvės nėra galimybės paskirti po ją valantį automobilį. Pati mačiau, kaip nuvalė Gedminų gatvę, o po valandos dėl nesiliaujančio snygio nebuvo jokios žymės, kad yra nuvalyta“, – kalbėjo M. Enciūtė.

Klaipėda suskirstyta į pietinę ir šiaurinę dalį. Vienoje jų dirba 10 valytuvų, kitoje – 6 ir dar keli traktoriai.

„Baigė snigti, tuojau viską nuvalys“, – tikino savivaldybės atstovė.

Nepaisant prastai nuvalytų kelių, policijos duomenimis, šeštadienį nuo 6 val. iki 14 val. Klaipėdos mieste ir rajone dėl slidžios ir užsnigtos kelio dangos įvyko vos du eismo įvykiai.

8.20 val. Klaipėdoje, Šilutės plente, BMW vairuotojas nesuvaldė automobilio ir nuslydo į šalikelę. Panašus atvejis nutiko ir Klaipėdos rajone, Vėžaičių kelyje, netoli Kulių. Ten 11.47 val. į griovį nuvažiavo „Opel“ markės automobilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Dabar visi dirba NUOTOLINIU būdu

puciu birbyne

puciu birbyne portretas
Tie valytojai su savo masinom tiek pat naudos nesa kiek ir stovedami garaze, pralekia max greiciu is galo druskos pakrapina ir tai laiko kelio valymu, yra foto ir video nuo 10.30 iki 13.00 val visas taikos pr buvo 1 juosta ir nevalyta, tai apie koki valyma kalba kabineta valdove matyt dudoriaus kieme melnragej. Sniegas turi but nukasamas ir isvezamas o ne tirpdomas druska kuri po to ant medziu ir ant batu lieka, plius sniega suvercia ant saligatviu o turi isvezt ir geriausia prie birbynes kiemo

:)))))

:))))) portretas
Aš visai nesinervinu :) Važiavau Jūrininkų prospektu , prieš mane važiavo valytuvas , po kelių val grįžau . Valytuvas vėl važiavo :) AŠ MAČIAU , keliai valomi . O jūsų nervai kam ? :) Sėdėkite pusnyse , lapų krūvose , be " trinkelių " jūsų liguistų svajonių Klaipėdoje :))) Patys nežinote ko norite ? Eikite prasivėdinti su kastuvu į kiemą .
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių