Karantino grimasos: rusniškiai nebeatsigina žvejų

  • Teksto dydis:

Šeštadienį į Rusnę suplūdo tiek žvejų, kad vietos gyventojai tikino tiek nematę net iki karantino. Kai kurie jų važiuoja automobiliais iki pat Atmatos, o žemės sklypų savininkai ėmėsi savų būdų saugodami savo pievas.

Vienas į Rusnę atvykęs žmogus pakliuvo į netikėtą bėdą, kai užvažiavo ant užkastų akėčių ir pradūrė visas keturias automobilio padangas. Pagalbos teko prašyti vietos gyventojų.

Apie tai sužinojusi Rusnės seniūnė Dalia Drobnienė nustebo, bet be ilgų kalbų suprato, kodėl kažkuris rusniškis užkasė akėčias.

„Žvejai lipa ant galvų. Tokios automobilių gausos dar nesu mačiusi. Spėju, kad tai padarė kažkuris rusniškis, kuriam priklauso žemė. Kai žmonės mašinas pasistato šalikelėje, tai yra normalu. Bet nemažai žvejų važiuoja mašinomis per svetimą pievą iki pat upės. Net palapinę pasistatė. Regioninio parko darbuotojai taip elgtis niekada neleisdavo. O juk žmonėms paskui tokią išvažinėtą pievą reikės šienauti. Gal jau nebežinojo, kaip apsiginti nuo tokių žvejų“, – svarstė seniūnė.

Dienraščio „Klaipėda“ skaitytojų nuotr.

Kad ir kaip būtų, kai kurie rusniškiai nepritaria tokiam drastiškam poelgiui vietos gyventojo. Juk jokio draudžiančio ar įspėjančio ženklo prie keliuko nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm

Hmm portretas
Aš kiekvieną savaitgalį išvežu šeimą į atokią vietą pasivaikščioti gamtoje, kur nėra žmonių. Nes tarp 4 sienų ne kažkas. Žvejoti taip pat važiuoju 1 ir aplink mane 1 km spindulių niekas neateina. O Rusnėje atskira Respublika. Ten net palei atmayą keliukais negali važiuoti. Mašinos nėra kur palikti. Reikalingos aikštelės tvarkai palaikyti.

Pastebejimas

Pastebejimas  portretas
Susirinko atmatos prie atmatos...

sęniai kurkuliai

sęniai kurkuliai portretas
eikit savo bobu nuo karantino dresiruot čia žveju netroline. Gerai daro tie katri jum sub in es ispardo už neteisėta kenkima ir pavidėjima
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių