J. Narkevičius susitiks su Klaipėdos uosto ir „Smiltynės perkėlos“ atstovais

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius penktadienį Klaipėdoje susitiks su miesto meru, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos ir valstybės valdomos „Smiltynės perkėlos“ atstovais.

Kaip pranešė Susisiekimo ministerija, su Klaipėdos uosto vadovybe ministras planuoja aptarti uosto veiklos strateginius tikslus, ateities planus, uostamiesčio bendruomenei aktualius aplinkosaugos klausimus. J. Narkevičius taip pat planuoja apžiūrėti Klaipėdos uosto terminalus.

J. Narkevičius taip pat susipažins su svarbiausiais „Smiltynės perkėlos“ infrastruktūros projektais, aptars šiuo metu galiojančią transporto priemonių perkėlimo keltais į Kuršių neriją tvarką.

ELTA primena, kad birželio pabaigoje „Smiltynės perkėlos“ generalinis direktorius Darius Butvydas pasitraukė iš pareigų, Susisiekimo ministerijai atlikus auditą, kuris, pasak institucijos, parodė, kad bendrovėje nesilaikoma pirkimų lygiateisiškumo, nediskriminavimo, skaidrumo principų, galimas vieno tiekėjo protegavimas, bendrovės vadovo elgesys su darbuotojais yra netinkamas.

Klaipėdos uostas šiuo metu taip pat neturi vadovo. Jo generalinis direktorius Arvydas Vaitkus buvo atleistas po to, kai LRT Tyrimų skyrius paskelbė, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS), su kuria A. Vaitkus kandidatavo į Klaipėdos miesto mero postą, rinkimų kampaniją rėmė Klaipėdos uoste veikusių įmonių atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas portretas
Ministras tegul pasidomi Vites kvartale tarsa sklindancia is uosto teritorijos.....

Makui

Makui  portretas
turėtumėte pasijuokti iš savęs . Ministras rūpinasi VALSTYBĖS valdomomis įmonėmis , nežinojote ?

>Pakas

>Pakas portretas
Nebejuokintumet jau...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių