Įvažiavimas į Neringą pora dienų bus nemokamas, mažėja rinkliavos

  • Teksto dydis:

Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis, lapkričio 1-ąją ir 2-ąją, įvažiavimas į Neringą lengvaisiais automobiliais bus nemokamas, pranešė Neringos savivaldybė.

Taip pat nuo lapkričio 1-osios kelioms transporto priemonių grupėms pradedami taikyti mažesni vietinės rinkliavos už įvažiavimą į Neringą dydžiai, galiosiantys iki kitų metų balandžio 30-osios. 

Dar labiau mažėja lengviesiems automobiliams taikomas vietinės rinkliavos dydis –  nuo 10 iki 5 eurų už įvažiavimą.

Minėtu periodu mažesnis vietinės rinkliavos dydis, siekiantis 15 eurų (vietoje 20) už įvažiavimą bus taikomas automobiliams-gyvenamiesiems namams, automobiliams, tempiantiems gyvenamąjį namą, autobusui iki 30 vietų bei krovininiam automobiliui (bendroji masė iki 5,5 t).

Daugiau nei perpus mažėja vietinės rinkliava autobusui, turinčiam daugiau kaip 30 vietų, – nuo 70 iki 30 eurų.

Vienkartine rinkliava už įvažiavimą į Neringą siekiama reguliuoti mechaninių transporto priemonių srautus, kviečiant rinktis susisiekimo alternatyvas.

Laikotarpiu, kai Neringa sulaukia didžiausių transporto priemonių srautų, taikomi didesni rinkliavos dydžiai, o kitais metų laikais – mažesni.


Šiame straipsnyje: Neringaįvažiavimasrinkliava

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pipo

Pipo portretas
Ach Business are Business !

Pffff

Pffff portretas
O ka ten dabar veikti?

zmogiska i sazininga i naudinga biudzetui butu

zmogiska i sazininga i naudinga biudzetui  butu portretas
vietinei faunai padaryt isvaziavimo i kontinenta mokesti.... jie gi nenori ka as nemokamai ju infrastruktura naudociaus....nu tai ir as nenoriu jiem leist nasharom suktis... trurbut labai daug seimo nariu neringoj namus susipirko ka teisybes ner...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių