Gatvė – ne vieta fotosesijai

Žvejybos uosto kvartale esančioje Rambyno gatvėje pastebėtos dvi ant važiuojamosios dalies gulinčios ir besifotografuojančios mergaitės. Jas pastebėję klaipėdiečiai sunerimo, kad gali nutikti skaudi nelaimė. Be to, visai neseniai, liepos pradžioje, šioje gatvėje įvyko avarija.

Įrašu ir nuotrauka feisbuko grupėje „Žvejybos uosto rajono kaimynai“ pasidalijo klaipėdietė, norėjusi įspėti kaimynus apie nederamą vaikų elgesį.

„Kieno vaikai gulinėja ant kelio, prie sankryžos? Ne vieta fotosesijoms“, – rašė moteris.

Komentavusieji prieštaravo, esą vaikams reikėtų suteikti galimybę džiaugtis vaikyste arba apskritai vakarais neleisti būti lauke.

Moteris teigė, kad įvykį užfiksavo vieną vakarą, apie 21 val., mergaitės bent dešimt minučių šioje vietoje gulėjo ir fotografavosi. Ji taip pat priminė apie neseniai šioje gatvėje įvykusią avariją.

Galbūt jaunimas taip linksminasi, leidžia vasaros atostogas, kelia kokius nors vaizdo įrašus.

Avarija Rambyno gatvėje įvyko liepos pradžioje. Tuomet susidūrė du automobiliai, vienas jų vertėsi, buvo sužalotas žmogus.

Klaipėdos tarybos narys Saulius Liekis pasakojo įrašą apie mergaites taip pat matęs.

„Galbūt jaunimas taip linksminasi, leidžia vasaros atostogas, kelia kokius nors vaizdo įrašus. Kenčia ir buvęs Klaipėdos universiteto pastatas Minijos gatvėje, čia kažkas panašaus. Ten įeina, irgi filmuoja, kažkur deda tuos vaizdo įrašus, tai tampa kažkokia pramoga. Tad ir čia, man atrodo, kažkas panašaus, gal ekstravagantiškų nuotraukų norėjo“, – svarstė S. Liekis.

Jis taip pat neatmetė galimybės, kad taip mergaitės ieškojo būdų gauti dėmesio. Kartais tokie veiksmai gali privesti prie skaudžių ar net mirtimi pasibaigiančių nelaimių.

„Gerai, kad žmonės vaikus pamato, kad jie jaustų, jog yra stebimi. Ir žiūrint į šiuolaikinį jaunimą matyti, kad yra daug depresuojančių, o tai gali peraugti į norą ką nors sau pasidaryti. Tokių ženklų yra pastebima. Nemažai kreipiasi ir į psichologus dėl įvairių problemų. Kaip, pavyzdžiui, Amerikoje šaudynės – ar tai tampa mados, saviraiškos būdu? Galbūt kur nors matė, kad kas nors ką nors darė su tokiomis nuotraukomis, tad bandė pamėgdžioti, kopijuoti iš kur nors, gal socialinių tinklų“, – kalbėjo pašnekovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas per nesamonė?

kas per nesamonė? portretas
ir čia ,,negalima''? Ar dar gatvėj žiūrėt i praeivius galima? O pakalbint? Negausiu baudos už aiškų asmeninių duomenų įstatymo pažeidimą?

varle

varle portretas
kokios problemos,tegu guli,merginos jaunos,organai sveiki.prisigadis

Ramass

Ramass portretas
Žiemą ant Dangės g. ledo ritutulį žaisdavome ant suplūkto gatvės sniego ir nieko. Matydavai , kad mašina atvažiuoja , pasitraukdavai .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių