A. Daugėla dirbs Aukščiausiojo Teismo teisėju

  • Teksto dydis:

Seimas paskyrė tris naujus Lietuvos Aukščiausiojo Teismo teisėjus.

Lietuvos Aukščiausiojo Teismo teisėjo pareigas nuo gegužės 6 d. pradės eiti dvi Lietuvos apeliacinio teismo teisėjos – Civilinių bylų skyriaus teisėja Goda Ambrasaitė-Balynienė ir Baudžiamųjų bylų skyriaus teisėja Daiva Pranytė-Zalieckienė, o nuo birželio 3 d. – ir Klaipėdos apygardos teismo teisėjas, šio teismo pirmininkas Arvydas Daugėla.

"Šie asmenys yra nepriekaištingos reputacijos, jų, kaip aukštos kvalifikacijos teisėjų praktikų, o G.Ambrasaitės-Balynienės – ir kaip teisės mokslininkės, paskyrimas į Aukščiausiąjį Teismą veiksmingai prisidės prie kasacinės praktikos formavimo ir plėtros, užtikrinant vienodą teisės aiškinimą ir taikymą mūsų valstybėje", – nurodė Teismo pirmininkas Rimvydas Norkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jelena

Jelena portretas
2016 m.

Jelena

Jelena portretas
"Labai geras, aukštos kvalifikacijos teisėjas praktikas" 2006 m., nagrinėjant mano apeliacinę skundą, kartu su savo kolėgomis (Klaipėdos apygardos teismo teisėjai Remigijus Preikšaitis, Linas Paulikienas) "nepamatė" ir "nenustatė", o , mano nuomonę, faktiškai labai gerai pasliepė Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorės Vidos Kaubrytės ir Klaipėdos apylinkės teismo teisėjo Eugenijaus Antanausko darbo broką ir piktnaudžiavimo tarnybiniamį padietimį nusikaltėlio naudai.

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu uz kokia suma NUSIPIRKO?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių