Ąžuolyno giraitės darbai sukėlė klausimų: statybininkai vos spėja gintis nuo priekaištų

Darbai Ąžuolyno giraitėje eina į pabaigą, tačiau statybininkai vos spėja gintis nuo miestiečių priekaištų. Dėl neįrengtos drenažo sistemos vandenyje žliugsi pievelės, o prieš kelias savaites rangovams teko aiškintis dėl į balą susodintų pušelių.

Šį kartą klaipėdiečiams užkliuvo žalia erdvė tarp "Ąžuolyno" gimnazijos ir naujos riedutininkams skirtos aikštelės.

Gyventojas problemą užregistravo Klaipėdos savivaldybės tinklalapyje, tikindamas, kad pieva skęsta vandenyje.

"Kažkas šioje vietoje padaryta ne taip. Labai prašome atsakingų asmenų atkreipti dėmesį ir įpareigoti rangovą padaryti darbą tinkamai. Nuotrauka daryta vakare, o dvi dienas prieš tai lietaus nebuvo", – aiškino miestietis.

Ąžuolyno giraitės rangos darbus atlieka šilutiškių įmonė "Kavesta". Jos darbuotojai užsimena, kad projektuotojai net nesivargino šioje vietoje įrengti drenažo sistemos.

Čia padaryti nuolydžiai, vanduo nubėga į šulinuką, kurį įrengėme, kiek toliau sistemą nutiesėme į tvenkinuką.

Įmonės "Kavesta" statybos darbų vadovas Aivaras Misius tikino, kad kiekvieną šlapesnę šios teritorijos vietą žino pats.

"Mes tiek skundų sulaukiame, kad vos spėjame aiškintis. Objektas yra tarp gyvenamųjų namų, tad visi stebi, seka, o po to aš turiu pasiaiškinti. Aš jau pripratęs. Bet bėda ta, kad drenažo sistema nėra paklota. Čia gyvenamasis rajonas, nėra taip paprasta ją nutiesti. Drenažinė sistema galbūt nuo sovietmečio laikų likusi. Bet negaliu aš nieko aiškinti projektuotojams", – pripažino statybų vadovas.

Klaipėdiečiams užkliuvusią vandenyje skęstančią pievelę statybininkai turėtų sutvarkyti iki Kalėdų.

"Ten buvo plaunama riedlentininkų aikštelė. Reikėjo pašalinti purvą ir dulkes. Vanduo subėgo, nes ten yra dauba. Bet artimiausiu metu atvešime juodžemio, ir dauba išsilygins", – sakė A. Misius.

Skaitytojo nuotr.

Kita problema – viešąsias erdves užklojančios trinkelės ir kitos dangos. Lietaus vandeniui nebelieka kur susigerti.

"Ne, ant takų balos nesikaups. Pats vaikščiojau ir stebėjau, kai smarkiau lijo. Čia padaryti nuolydžiai, vanduo nubėga į šulinuką, kurį įrengėme, kiek toliau sistemą nutiesėme į tvenkinuką", – patikino A.Misius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Siame rajone tarp namu suoliuku daugiau negu gyventoju o kiek ju prie zaidimu aiksteliu. tiek vaikuciu ir mociuciu nebus..parke ju bus pakankamai netgi per daug, manau tiek senjoru nera, prie vaiku zaidimu aiksteles net po14 vnt Gyventoja

Aš portretas
O kada suoliukus pastatys - senuosius nuėmė ,o naujų nėra

Anonimui

Anonimui portretas
Norite pasakyti - pamiršo girtuoklius? Nes ten tik pijokėliai sėdėdavo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių