Avarinės būklės pastatus sulygins su žeme

Uostamiestyje rengiamasi griauti avarinės būklės pastatus. Baiminamasi, kad, nepašalinus apgriuvusių, pavojų žmonių saugumui keliančių statinių, nelaimės išvengti nepavyks.

Klaipėdos miesto savivaldybėje gvildentas klausimas dėl nusidėvėjusio, saugumo reikalavimų nebeatitinkančio nekilnojamojo turto nurašymo ir nugriovimo.

Uostamiesčio savivaldybei nuosavybės teise priklauso Klaipėdos miesto nakvynės namų, įsikūrusių Viršutinėje gatvėje, teritorijoje esantis 336 kv. m ploto pastatas – taros supirktuvė.

Techninės priežiūros atstovams įvertinus taros supirktuvės būklę, paaiškėjo, kad statinio antram gyvenimui prikelti, ko gero, nepavyks.

Pastato sienų plokštės sudrėkusios ir išlūžusios, įlinkusios statinio lubos, nusidėvėjusios durys ir išdaužyti pastato langai, objektas – nusidėvėjęs iki ribinio būvio, neatitinka techninių reikalavimų.

Skaičiuojama, kad statinio demontavimo darbai miesto savivaldybei atsieitų apie 7 tūkst. eurų.

Griovimo darbams žalią šviesą turėtų uždegti miesto taryba.

Artimiausiomis dienomis bus pradėti griauti ir avarinės būklės sandėliai  S.Dariaus ir S.Girėno gatvės 19 numeriu pažymėto namo kieme.

Gyventojai buvo įspėti sandėlius ištuštinti, kadangi kitu atveju daiktai bus išgabenti į sąvartyną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zitai

Zitai portretas
taigi tiek to ,,teatro"savininkai tiek savivaldybės dipukai laukia nesulaukia kol visuomenė triukšmingai pradės reikalauti šių griuvėsių panaikinimo.Tada labai greit bus pravalyta vieta ir išdigs stikloidas ar šiaip koks panašus monstrelis. Savininkai paspekuliuos ir gerai pasipinigaus, visi likusieji - gaus savo ilgai žadėtus atkatus. Ir vieni ir kiti sakys kad ,,reikalaujant visuomenei negalėjome daugiau delsti.."

Zita Krištanavičiene

Zita Krištanavičiene  portretas
Numeris pirmas Baltijos kino teatras, siaubas, eina pro šalį daugybė turistų, įdomu kaip gidė pasakoja apie 30metu stovi Klaipėdos širdy, ir kur valdžios akys, kaip nemato tokio objekto

Jooo..

Jooo.. portretas
sulyginti su žeme mes mokam. Ypač visa kas sena, reikia remontuoti paveldėta ar netgi turi kulturine verte..Čia toki tvartuka nulygint - nėr kas veikt. Dar nuvykit i Liepu gatve kur prie jau pastatyto Šakalienės giminės UAB-o namo irgi ,,tvartukai"yr.:D.Itariu kad jų statusas jau suspėtas pakeisti butent i toki apibrežima
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių