Autobusų stotelėse – nauji tvarkaraščių laikikliai

Uostamiesčio pagrindinėse stotelėse, kur stoja daugiausia autobusų, senieji cilindriniai tvarkaraščių laikikliai keičiami naujais trikampio formos. Manoma, pastarieji bus patogesni keleiviams. Be to, šie laikikliai atsieis pigiau.

Pirmasis trikampis laikiklis prieš mažiau nei pusmetį buvo įrengtas stotelėje prie senojo turgaus. Joje stoja daugiausia miesto autobusų – net 18 maršrutų. Šioje stotelėje kabėjo didžiausias cilindrų su tvarkaraščių skaičius.

Čia pakabintas naujasis tvarkaraščių laikiklis buvo parodomasis. Norėta, kad juos įvertintų klaipėdiečiai. Sulaukta teigiamų atsiliepimų. Į naujuosius laikiklius tilpo daugiau tvarkaraščių, keleiviams jų nereikėjo sukinėti, kad rastų norimo maršruto autobuso važiavimo laiką.

Pabrėžiama, kad būtent stotelėse, kuriuose stoja daugiausia autobusų, ir tinka šie įrenginiai. Kitose stotelėse jie būtų tušti ir nelabai gražiai atrodytų.

Be to, atkreipiamas dėmesį, kad jei stotelėje pakabinti 5-6 cilindrai, tikrai apsimoka kabinti trikampį, nes jo užtenka vieno.

Visose pagrindinėse viešojo transporto stotelėse naujuosius laikiklius planuojame įrengti per mėnesį.

Iš viso autobusų stotelėse yra įrengta apie tūkstantį cilindrų su tvarkaraščiais. Kasmet jų pakeičiama nuo 5 iki 10 proc. Dažniausiai juos suniokoja vandalai: sudegina, sulaužo, apipaišo. Pasitaiko, kad cilindrai ir dingsta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anone

anone portretas
mačiau tokį, neblogas daiktas

adg

adg portretas
nu , taigi, o kur padejote trikampi ?

Petras KLP

Petras KLP portretas
Super. Man patinka.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių