Aukcione – buvęs kino teatras „Jūratė ir Kastytis“

Pardavimui ruošiamas buvęs sovietinių laikų kino teatras „Jūratė ir Kastytis“. Jį rengiamasi parduoti kartu su kavinės-baro ir prekybinėmis patalpomis bei kiemo aikštele. Bus rengiamas aukcionas, objekto pradinė kaina sieks beveik 800 tūkst. eurų.

Kino teatras „Jūratė ir Kastytis“, esantis Taikos pr. 105, duris atvėrė 1977 metais, jame veikė dvi salės ir tai buvo mėgstama pietinės miesto dalies gyventojų įstaiga.

Šių metų spalio 14 ir 15 dienomis šis pastatas su administracinėmis patalpomis bus parduodamas Turto banko rengsimame aukcione.

Kaip teigė įmonės „Turto bankas“ ryšių su žiniasklaida vadovas Paulius Vaitekėnas, šis objektas Klaipėdos regione – vienas brangiausių. Pradinė aukciono kaina – 789 300 eurų. Bendras parduodamų patalpų plotas siekia 1 557 kv. m. Objektui priklauso 56,5 aro sklypo dalis.

„Tokių objektų pardavimui Klaipėdoje pastaruoju metu nebuvo daug, todėl galima sakyti, kad tai išskirtinis pasiūlymas“, – teigė Turto banko Pardavimų departamento direktorė Guoda Gurauskaitė.

Už parduotą turtą gautos lėšos bus skirtos Turto banko bendrovės vykdomiems modernizacijos projektams finansuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių